ulenka7883
mamusia Antolka:)))
Witaj Kiraa:-) Czasem nie warto słuchać nikogo...trzeba iść na przód i wierzyć ,że będzie dobrze. A Ty jesteś tego najlepszym przykładem

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Hej dziewczyny
Bylam na Usg...Zarodek ma 2.7 mm i pieknie bijace serduszko 123/m. Uslyszec serduszko to niesamowite przezycie, oboje z mezem mielismy lzy w oczach...wiek ciazy z Usg wyszedl na 5t i 5d wiec troszke mlodsza niz z OM ale ginekolog powiedziala ze wszystko jest prawidlowo

Cześć Dziewczyny!!
Chciała bym, abyście przyjęły mnie do swojego grona
Mam 33 lata, jednego dzidziuśka Rysia na stanie (który niebawem skończy 3 lata), termin mam na 2 grudnia (w planie było na za rok).
Aktualnie jest mi cały czas niedobrze,na myśl o gotowaniu a zwłaszcza o mięsie robi mi się niedobrze (co wcześniej przesiadywałam w kuchni cały czas z uśmiechem) - jest to całkiem inaczej niz w pierwszej ciąży, w której początki nie były takie męczące. Właśnie wygoniłam mojego starego po pizze...bo jeść nam się chce,a do kuchni naprawdę nie mam ochoty wchodzić :/

a dawniej to zamieszkałabym tam
i też ta ciąże przechodzę gorzej niż poprzednią,ale to może wiek tez ma znaczenie bo teraz mam 31 a wtedy to o 5lat młodsza byłam...