reklama

Grudzień 2014

Z tymi brzuszkami to jest bardzo róznie, bo nawet w pierwszej ciazy potrafia rosnac bardzo szybko. Fakt, ze w kazdej kolejnej jeszcze szybciej, ale na prawde nie ma reguły ;-)

reklama
No dzis nie az tak duzo do nadrabiania :)

Smerfetka lososia bez zadnej folii

Ja narzekalam troche na objawy ale juz w sumie chyba minely, zostaly tylko ew problemy zolodkowe te bekanie wzdecia itp

W 1 ciazy spojrzalam ostatnio na karte moja ciazy w 8 tyg i w 12 tyg mialam ta sama wage :) a teraz cos tam szybciej sie dzieje bo brzuszek wylazi

Ostatnia edycja:
Witajcie Dziewczyny!

Chciałabym się z Wami przywitać, wcześniej jakoś nie było okazji, abym się zebrała za pisanie. Po 2 latach starań spotkało mnie taaakie szczęście, że będę podobnie jak Wy grudniową Mamą. OM miałam 13 marca. Beta HCG w 29dc 259, a dwa dni później w 31dc 710. W 5t0d na USG był pęcherzyk wielkości ponad 7mm. W miniony wtorek 6t5d wg OM, a wg USG 6t0d ponad 5mm zarodek z pięknie bijącym serduszkiem.
Mam nadzieję, że jeszcze nie zamknęłyście listy grudniowych Mam? :-)

Czarna mi też już brzuszek wyłazi,ale na szczęście waga wciąż ta sama :-)

Anula witaj! Gratuluje upragnionej ciąży i trzymam kciuki,żeby wszystko było dobrze :-) no i gratki za bijące serducho of course!

Witajcie Dziewczyny!

Chciałabym się z Wami przywitać, wcześniej jakoś nie było okazji, abym się zebrała za pisanie. Po 2 latach starań spotkało mnie taaakie szczęście, że będę podobnie jak Wy grudniową Mamą. OM miałam 13 marca. Beta HCG w 29dc 259, a dwa dni później w 31dc 710. W 5t0d na USG był pęcherzyk wielkości ponad 7mm. W miniony wtorek 6t5d wg OM, a wg USG 6t0d ponad 5mm zarodek z pięknie bijącym serduszkiem.
Mam nadzieję, że jeszcze nie zamknęłyście listy grudniowych Mam? :-)

Witaj,witaj :-D Wiedziałam ,że się tu spotkamy:tak:

Witam sie i ja:-) mam nadzieje,ze mnie przyjmiecie skoro lista grudniowek jeszcze nie zamknieta :-D
wychodze z krzaczorow, wywolana przez ulenke:-)

ja tez jestem w upragnionej i dlugo wyczekanej ciazy. 5 ta ciaza, mam jednego synka i 3 aniolki
zaszlam w ciaze mimo ze powiedziano mi, ze nie zajde nigdy w zyciu przy takich wynikach....

TP wychodzi mi na 16.12,

w 6t2d tez widzialam pieknie bijace serduszko. Na poczatku byly blizniaki, ale niestety jeden nie chcial zostac ze mna...

to tak w skrocie o mnie na dzien dobry :rolleyes:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry