reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2014

Z tym barkiem to niby ciąża pozamaciczna coś tam w otrzewnej podrażnia i właśnie promieniuje do ramienia ale to tylko info z dr google a mnie w nocy napiernicza na całego.
Jopal..dzięki za odpowiedź, to widzę że moja ciąża nie najmłodsza, bo ja OM 23/24.03. Jeśli chodzi o ciażę pozamaciczną i tak bardzo się martwisz, to może postaraj się gdzieś pójść na wcześniejsze USG. A ten ból barku miałaś już kiedyś?

Doris - miło Cię poznać. Powiedz mi, dlaczego nie można pić herbaty malinowej?

Ogólnie nie można pić herbaty z liści malin bo wzmagają skurcze macicy i taka herbata jest ja najbardziej wskazana ale jak minął termin porodu. Ale ja wolę nie ryzykować i przeżyję bez tej herbaty. Sok malinowy oczywiście można :-)

reklama
amisia- kiedy miałąś ostatnią @ ?
czarna- kocham rybe po japońsku, na imprezach ur. u koleżanki wpierdzielam cała michę
Co do jedzenia, to mi z tej radości zachciało się KFC i pożarliśmy jak świnki cały kubełek :-D Czy któraś z Was spadła z wagi? Ja schudłam prawie 3 kg

reklama
Do góry