reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2014

Agulka najważniejsze,że jesteś pod opieką lekarza. Na pewno dobrze poprowadzi tę ciążę i wszystko będzie dobrze,choć wcale się nie dziwię,że się martwisz. Ja nauczyłam się już pokory w życiu,choć czasem płacze, ale płacz oczyszcza i mi pomaga. Najważniejsze,to nawet przez łzy umieć sobie powiedzieć,że będzie dobrze ;-) Trzymaj się i staraj myśleć pozytywnie.

reklama
Jagoda domyslilam się,że trzeba by wątek nowy zakładac,a to sporo roboty. Trudno ;-)

Jopal ja też bym Ci radziła sprawdzić cukier i żelazo w kierunku anemii u synka. Może to nic wielkiego,ale lepiej mieć pewność ;-)

Smerfetko a może to tylko szalejacy progesteron? Potrafi tak zwiotczyc mięśnie,że kręgosłup nie daje rady :-/

Moja siostra niepodejrzewala tej choroby jedynie e bardzo chuda była i niemogla przybrac na wadze. I to ja powiedzialam aby zbadala tarczyce i okazalo sie strzakem w dziesiątkę wiem ze odstawiala nabiał i węglowodany. Ja narazie mam tarczyce ok ale w mojej rodzinie jest pare kobiet co chorą maja mam nadzieje ze ominie z daleka Mnie.

No ja też myślałam, że jest ok. Ufałam mojej poprzedniej ginekolog. Ona nigdy nie zauważyła problemu. Zmieniłam- to była dobra decyzja. Lekarz prowadzący mnie i męże zlecił wiele badań, miałam histeroskopie, wymazy, badania genetyczne ale też na początku oglądając historie i wyniki postawił również na tarczycę jako temat u mnie do wyjaśnienia i skierował do endokrynologa.

Najważniejsze ze przyczyna sie znalazła :) i dobry doktor:)
Ja jak bylam w 30 tyg. Ciazy z Ethanem mial bardzo silny bol pod rzebrami w okolicach mostka tak jakby ktos mi ten mostek wyginal na zewnatrz i 40 stopni goraczki lezalam na obserwacji 24h w szpitalu nawadnianie kroplowka i niewiedza co to bylo i kurde zaczynam czuc znowu bol w tym miejscu . I w ciazy niebyl to rozpychajacy sie synek:(

Ewelinka czekamy na wieści od Ciebie bo Ty chyba pierwsza wizytujesz prawda? &&&&
Przede mną jeszcze 8h niepewności, bo zazwyczaj opóźnienia sa u lekarza to pewnie wejdę ok 19 dopiero... Chyba prześpię cały ten dzień

Witam trzymam kciuki za wizyty nie nerwujcie sie na zapas:-)rano polazlam do polskiego sklepu I zjadlam na sniadanie big milka w rozku (nawet nie wiedzilam ze takie sa:-)) pączka kawalek kielbasy lisieckiej I cienkiego kabanosa do tego kawa inka I jak mnie zemdli to bede miec przynajmniej satysfakcje jakie to wszytsko bylo dobre:-) na to wszytsko zmoklam bo pada:baffled:jak zwykle Magda z uk ja juz sie nie autobusuje bo przepisalam corke do szkoly blisko mnie a syn juz sam jezdzi ciezko mi bylo z wozkiem blizniaczym nie zawsze miejsce I kierowcy nieuprzejmi czasem staja metr od kraweznika a teraz mam 10 minut spacerkiem pod gore:baffled:ale lepsze to niz tluc sie autobusami

reklama
Do góry