reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2014

Ewelinka_shn...gratuluję udanej wizyty, ja odliczam godziny, minuty, czas tak się wlecze, a ja się stresuję.
I jeszcze jedną rzecz muszę Wam przekazać - wizytę mam o 15, pewnie trochę będzie opóźnienia, potem jeszcze jadę do sklepu i prosto wracam urlopować dalej, także odezwę się dopiero wieczorem - jeśli z zasięgiem nie będzie problemów - jak będzie, to poproszę koleżankę z mam wielodzietnych aby przekazała Wam info, bo do niej mam nr telefonu :-).
Mam nadzieję, że zobaczę serduszko i że wszystko jest dobrze.

reklama
Hej! I ja witam się. Wieczorami nie będę tak aktywna, jak Wy. Mąż juz wtedy jest w domu, a najczęściej ja jestem padnięta ;-)
Dziś na śniadanie zjadłam parowkową, bo na kolację juz nie mogłam, czosnek był zbyt ciężki dla mojego żołądka i jeszcze w nocy trawił się!

Gratuluje świetnych efektów wizyt! Same dobre wieści.

Ja zaczynam się bać, że w poniedziałek ten lekarz mnie wywali na kołach, jak powiem, że przechodzę z wizyt prywatnych i juz mam zwolnienie :-/ Nie mam pojęcie jak zacząć z nim rozmowę. Chyba poprostu powiem jak jest, że nie mogłam się dostać, a nie chciałam być zupełnie bez opieki. Prawda?

Trochę dziś mam lenia. Leżę od rana, ale nawet nie mam jak podłogi umyć, bo wczoraj złamał się nam mop :-D także na nic moje chęci.

A ja dziś na obiad zrobię kurczaka w sosie chińskim, bądź meksykańskim i to będziemy zawijać w torttile. Nie mam innego pomysłu na dziś.

Za to jak zwykle smaka mi narobiłyście i chyba zrobię drożdżówki :-)

Trzymam kciuki za wszystkie wizytujące dziś.

Musze przy kolejnej wizycie poprosić o fotkę z USG, żeby mieć na pamiątkę.

Pozdrawiam! I wbrew paskudnej pogodzie życzę słonecznego dnia!

Ewelinko ale się cieszę!!!! Super wiadomości! Teraz musisz tylko zadbać o siebie a wtedy Malenstwo też będzie ładnie rosło :-)

Zdjecie moge dodac tylko przez stronne bb nie przez aplikacje , troche szkoda ale trudno :) wrzucilam Wam zdjecie z usg z poprzedniego tygodnia

reklama
Mama ja moge z tel przez strone bb ale nie przez aplikacje , trudno ;)
Musze sie ubrac i jechac do myjni umyc m samochod bo w weekend jedzie do polski , oczywiscie ja nie bede myc tylko siedziec i patrzec jak panowie myja ;)

Do góry