reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2014

Mama nieźle pojadlas :-) Ja mam szkole obok domu,ale to najgorsza w okolicy :/ Niby nasza nie jest daleko. Sama idę 40 minut,ale jak z dziewczynkami to autobusem i to 2 bo nie ma bezpośredniego połączenia :/ A dziś tak leje i wieje,że jestem już cała mokra i zmarznieta...Wrrrr

reklama
Dziewczyny zastanawiam sie czemu nie moge dodac zdjec z tel i nie widze Waszych zdjec tez.Na fb bez problemu moge dodac zdjecie i wszystkie widze tylko bb cos nie chce mi zdjec pokazac :(

Hej, witam się po dłuższej przerwie.
Nie ma szans żeby Was nadrobić ;)

Wczoraj miałam wizytę. Maluch ma już 4cm :D
Spał i ma się b. dobrze. Ja zaczynam swój urlop, dostałam L4.
Torbiel się trochę zmniejszyła, ale mam odpoczywać.

Piszecie o kabanosach, pączkach, ja dalej mam fazę na pomidory :-)

Hehehe ja mam pelno polskich klepow bo ja mieszkam w malej polsce:-)tak okrzyknieto moje miasto w ktorejs szmatlawej gazecie angielskie:-)j konkurencja duza coraz taniej taka korzysc duzej ilosci sklepow wogole to ja mam takie napady na slodki ze nie moge wytrzyamc idac do szkoloy juz sobie ukladam plan w glowie co kupie do jedzenia :-)

Fimka pięknie rośnie maleństwo! Całe 4cm....wow :-) Gratuluję!

Mama u mnie w sumie 4 polskie sklepy i korci mnie podjechać dziś po świeżą drozdzowke :p Ja znowu nie planuję co zjem,tylko nachodzi mnie nagle i wkurzam się,bo akurat jest to często coś,czego w domu nie ma :-/

Dziewczyny moj Skarbek ma 18.53 mm,serduszko pięknie bije, doktor nawet pokazał mi gdzie ma żołądek  kolejne badanie dopiero 5 czerwca... jutro znów beda mnie kluc... bo wyszła za duża glukoza-102... i beda mi robić obciążenie... mam tez lekka anemie i dostalam żelazo... moje zaparcia chyba się spoteguja... fotke wdtawiam w odpowiednie miejsce ;-)

Ewelinka cudownie! Bardzo się cieszę razem z Toba :-) A jak anemia lekka,to może próbuj najpierw dieta się wspomóc? Ja unikam przyjmowania żelaza,bo zawsze się źle po nim czuje. Za to dobrą dietą można na prawdę pomóc :-) No i oby ten cukier tak nie szalał,ale 102 to jednak sporo. Trzymam kciuki za dobre wyniki po obciążeniu. Pamiętaj jednak ze nawet jak wyjdzie,że cukry szaleją,to nie jest to nic strasznego :-)

reklama
Do góry