• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2014

Czy Wam tez jest tak ciagle zimno ?? Jejku ka tsk marzne ze cos strasznego leze w polaze pod kocem i przy wlaczonych grzejnikach i mi zimno brrr msm nadzieje ze przeziebienie mnie nie bierze :(

reklama
Smerfetko u mnie zależy od dnia. Dziś jest mi bardzo zimno i zagrzać się nie mogę, ale dziś się czuję nie za dobrze. Jakoś mi sił i energii brak. Są jednak dni,kiedy mi duszno i otwieram wszystkie okna, choć na dworze u nas chłodno. Może przez ten ból kręgosłupa organizm masz lekko osłabiony? Oby jutro było lepiej :tak:

Ja nie oglądałam eurowizji, ale jak piszecie o pani z brodą, to chyba nie żałuję:-p

Dzien doberek
Cypryda sto lat dla synka:)
Dziewczyny ktore sa w ciazy po raz kolejny kiedy czulyscie ruchy pierwsze ruchy dziecka ? Ja w pierwszej juz w 16 tyg. Dokladnie po kolacji w wigilie :)

Paulina ja w pierwszejciąży późno,bo grubo po 20 tc. W drugiej w 16tc,a w 3 już w 13. U mnie się sprawdza zasada,że w każdej kolejnej ruchy dziecka czuję szybciej. Ciekawe jak teraz będzie ;-)

Ja niewiem jak teraz ale normalnie mam takie uczucie z lewej strony ze raz brzuch jest mieciutki a A jakis czas czuje napiecie z jednej strony i to jakby sie rusza :? Brzmi to dziwnie ale tak mialam z Ethanem i teraz za wczesnie dla Mnie:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry