reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2014

Czarna jasne, ale jestem pewna,że i styczniówki się pojawią ;-):-) Choć co do siebie, to nie mam mowy,żeby czekali z cięciem do grudnia, a szkoda:sorry2:

reklama
czesc dziewczyny
zabiegane 2 dni mialam , ze nawetczasu spojrzec tutaj nie bylo
mam nadzieje ze wszystkie wizyty udane,serduszka pieknie bija a mamusia dolegliwosci powoli mijaja
ja dzis bylam na krzywej cukrowej,z racji ze Majka mialam cukrzyce ciazowa i kolorowo nie jest,znow dietka i klocie 6 razy dziennie ,choc wyniki niby ok to jednka jestem w grupie ryzyka i od dzis pod stala kontrola diabetologa,podlamalo mnie to troszke ale bede dzielna,dla Kropka wszystko
lece czytac co u was

agulka- jaki miałaś wynik TSH? nie martw się, w ciąży skacze, powinien lekarz zwiększyć Ci dawkę, tak maiłąm w 1 szej ciąży, zwiększył mi 2 krotnie
ewelinka- super, świetne wieści, jedz że lazo, a będzie wszytsko oki, glukoza nie taka straszna, jak cukierki pudrowe rozpuszczone
słonko- hahaha ale mnie rozbawiłaś z tymi kotletami, aż mój M zagląda mi w monitor z czego się śmieję :-D
jagoda - gratulacje dla córeczki :-D
cypryda 100 latek dla synusia i pamiętaj o eurowizji :-D
anncka, doris- wielkie gratulacjie , to bardzo dobra wiadomość
czarna- narobiłaś mi smaka na pizze, chyba zaraz zamówimy :blink:

Ja się obawiam, ze jednak będę styczniówką, ale forum nie zmieniam, miałam późną owulację i ciąża przesunieta o tydzień, to wychodzi mi na początek stycznia.. ok ide oglądać eurowizję,ciekawe jak nasze Słowianki wypadną

Kama, ale każą Ci się już kłuć jak wyniki ok? Dziwne :confused: U mnie czekają aż dieta przestaje pomagać.

Czarna smacznego :tak: No i ja tam się nigdzie nie wybieram...toć grudniówka jak nic jestem:-)

Magda kaza mi sie kluc w sensie ze mierzyc poziom cukru 6 razy dziennie ,przed posilkiem i godzine po. mialam naczczo 94,potem 133 i 105 ,naczczo za wysoko co kwalifikuje mnie juz do grupy ryzyka

Ja całym sercem jestem grudniówką i nią pozostanę niezależnie jaki termin wybierze sobie maluszek ;)

Cypryda - sto lat dla Twojego Miśka :)

ewelinka - ja w poprzedniej ciąży (ok 20 tc) piłam glukozę z cytryną (troszkę soku wycisnęłam przy pielęgniarce) i wynik wyszedł mi w normie. Raczej niczego nie zafałszował, ale głowy nie dam sobie urwać.

jagoda - gratulacje!! super:)

anncka - super wieści, extra :)

doris - też fantastycznie :)

czana - narobiłaś mi ochoty na pizze :p ale ja już po kolacji. A dziś po południu trochę było mi niedobrze, jednak nie mogłam się oprzeć i zjadłam jeszcze lody. Akurat poszłam do rodziców i mama zaserwowała lody. Na szczęście wszystko było ok i nie musiałam biegać do wc.

kama - trzymam kciuki żebyś dała radę z tą dietą i żeby było wszystko ok.

Ja też czuję się grudniówką :), choć mam jakieś przeczucie że mogę urodzić w listopadzie. Bo termin mam na 04,12., a na ostatniej wizycie coś gin wspomniał o 30.11.

reklama
Do góry