reklama
ewelinka_shn
oczekująca Cudu ;**
Anula wiem tylko lekarz mówił ze standardowo robi się je później a u mnie ze względu na zly wynik tak szybko.
Wzięłam pierwsza tabl żelaza... moj biedny tylek od zaparc
ale dla Malucha wszystko 
Wzięłam pierwsza tabl żelaza... moj biedny tylek od zaparc
ale dla Malucha wszystko 
agulka8
Zaciekawiona BB
Na zaparcia dobre i bezpieczne są czopki glicerynowe. Więc jak będzie ciężko możesz spróbować:-)
czarna2532
Fanka BB :)
Ja ogolnie przestalam pic kawe i jak mam jakies zaparcia to wtedy robie sobie kawke i moment jestem na kibelku 
Ale poza tym na poczatku to ja mialam rozwolnienie a nie zaparcia he zawsze mowilam ze jakas inna jestem
Ale poza tym na poczatku to ja mialam rozwolnienie a nie zaparcia he zawsze mowilam ze jakas inna jestem
Smerfetka*
Cypryda buziaki urodzinowe dla Misia :*
Magda_z_uk
Po pierwsze MAMA ;)
Ewelinka no właśnie ponoć ten sok z cytryny jest ok,więc niby można. Jak jednak uważam,że i bez soku da się wypić. Chodzić się nie powinno,żeby nie spalić za dużo w ciągu tego czasu oczekiwania. Co do wielkości dzieci,to mój synek od początku wyprzedzał o 2 tyg wszelkie terminy i tez bylo ok. A z badaniem cukru po obciążeniu,to się zgodzę. Zazwyczaj po połowie ciąży,bo wtedy cukry często zaczynają szaleć,chyba że tak jak u Ciebie cukier podstawowy jest za wysoki.
Cypryda dziś Ja zawalam,a tak pamiętalam :-/ Kochana najlepsze życzenia dla synka z okazji urodzin! Niech mu się spełni wszystko czego pragnie :-)
Cypryda dziś Ja zawalam,a tak pamiętalam :-/ Kochana najlepsze życzenia dla synka z okazji urodzin! Niech mu się spełni wszystko czego pragnie :-)
czarna2532
Co taka cisza dziewczyny? Pojde spac a Wy wtedy wezmiecie sie za drukowanie 
Smerfetka*
Ja dzis przez ten bol plecow nie mam sily na nic , nawet na pisanie 
ewelinka_shn
oczekująca Cudu ;**
Smerfetka ;**
Ja dziś cały dzień jestem glodna a jak cos zjem to mi nie dobrze...
Ja dziś cały dzień jestem glodna a jak cos zjem to mi nie dobrze...
reklama
ja jestem
mega happy:-):-):-) moja coreczka zaczela chodzic dzisiaj! :-):-):-):-)
gratki udanych wizyt!
co do obciazenia glukoza, to ja wcisnelam pol cytryny i bylo ok;-)
dziewczyny co Wy na to zeby utworzyc watek "na sygnale" gdzie bedziemy umieszczac posty, jak np ktos bedzie w szpitalu (tfu tfu). i jeszcze ktos pisal o watku z imionami
mega happy:-):-):-) moja coreczka zaczela chodzic dzisiaj! :-):-):-):-)
gratki udanych wizyt!
co do obciazenia glukoza, to ja wcisnelam pol cytryny i bylo ok;-)
dziewczyny co Wy na to zeby utworzyc watek "na sygnale" gdzie bedziemy umieszczac posty, jak np ktos bedzie w szpitalu (tfu tfu). i jeszcze ktos pisal o watku z imionami