reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2014

Smerfetka trzymaj się! Masz możliwość skonsultowania tego ze swoim lekarzem?
Jagoda super. Gratulacje! Silna dziewczynka! Co do nowego wątku na sygnale wolałabym żeby takiego nie było i konieczność w inim pisania:/ No chyba, że jak na poród czekać będziemy niecierpliwie;-):-)

reklama
Jagoda super gratulacje dla corci :)

Na sygnale moze tak blizej grudnia jak agulka zasugerowala po co kusic los :) ja lezalam z 15h to wtedy chetnie bym popisala :)

A z imionami jak najbardziej :)

Nie moge sie doczekac kiedy zaczniemy pisac o tym co kupilysmy dla naszych bobasow :-)

Ja najwiecej mialam problemow z wozkiem zmienialam 4 razy, sprzedalam i kupowalam nowy i tak wkolo az trafilam na moj ideal! Myslalam ze maz to mnie pogoni za to haha (zart)

Ostatnia edycja:
A ja bym założyła wątek na sygnale. Na styczniówkach 2013 przydał się niestety, ale też bardzo ułatwił wszystko ;)

Jagoda gratulacje za kroczki córci!!! Szybka jest, ale u mnie było to samo....teraz się zacznie:-p Jak się dziś czuje córcia?

Mamuśki ja juz po wizycie :)
Moje Maleństwo nie jest już takie małe bo jest tydzień większe niż z om więc gin wpisał 2 terminy porodu - 06.12 i 29.11 ;) Mierzy całe 3,78 cm ;) Usg miałam już robione przez brzuch - Maluch na początku ładnie spał ale później się rozruszał i ładnie machał do nas rączkami i nóżkami :) Gin pokazał nam ładnie wykształcone dwie półkule, widział wykształconą kość nosową i przezierność w normie - ale to tak wstępnie bo to takie genetyczne zrobimy za 2tyg :)
Jestem przeszczęśliwa ;) za chwilę wrzuce zdjecie na watek wizytowy ;)

Witajcie
Udalo mi sie zlapac zasieg wreszcie.
Wizyta udana, dzidzius ma 6,5 mm, rosnieladnie, wszystko pieknie wyglada, serduszko pieknie pika, miarowo i prawidlowo, kolejna wizyta 02.06 o godz. 12, termin z OM wg tego zegara lekarza wychodzi na 28 grudnia, z Usg na 29 grudnia. Jestem mega szczesliwa i spokojniejsza

Witajcie
Udalo mi sie zlapac zasieg wreszcie.
Wizyta udana, dzidzius ma 6,5 mm, rosnieladnie, wszystko pieknie wyglada, serduszko pieknie pika, miarowo i prawidlowo, kolejna wizyta 02.06 o godz. 12, termin z OM wg tego zegara lekarza wychodzi na 28 grudnia, z Usg na 29 grudnia. Jestem mega szczesliwa i spokojniejsza

Doris, Anncka superrrrrrr!!! :tak: No cieszę się jak nie wiem:-) Gratulacje ogromne!

Anncka coś czuję,że obie będziemy listopadowymi mamusiami ;-)

reklama
Do góry