• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2014

reklama
Dzien dobry mamusie :)

Za mna ciezka noc.... pozwolilam Miko z racji urodzin zjesc nuggetsy w mcdonalds iiii rzyganko z biegunka w nocy. Chcial spac ze mna wiec cale moje lozko - sypialnia - do przebrania o 2 w nocy... masakra :( teraz misio ladnie spi, odsypia noc a ja.., jak zwykle jiz nie spie.
A tak w ogole to wam jeszcze nie pisalam, ze wyjezdzam na poltora dnia w sobote raniutko i wracam dopiero w niedziele po poludniu. Nie wiem jak nadrobie wasze pisanie hihi :)

Milego dnia... :)

Juz bedzie dobrze PaulinaMaria. Miko tak czasem ma jak cos zje z fastfoodow :( A ze nie rozumie i nie laczy faktow, ze rzyganko to nuggetsy to tak sie dzieje. Choc dawno juz nie mial takiej przygody. A jakby zjadl cos z kfc to dopiero bylaby masakra...

U nas dzieci choruje cos po Nesquiku wymioty i biegunka a od wczoraj każą zwracac wszystkie jeansy z tej sieci target mayer i cos jeszcse bo zawieraja cos powoduje raka cholerny świat :(

Moja bratowa ostatnio kupila dzieciom takie pilki z mackami co maja diode w srodku i migaja jak strboskob prawie ze. Moja chrzesnica bo pol godzinie miala poparzobe rece i jechali z nia na pogotowie. Kupila tez dla Miko ale on nie lubi takich zabawek, drugiej tez nic nie bylo. Moja chrzrsnica jest alergiczka i astmatyczka na podlozu chemicznym i miala jazde przez to.., okropnie to wygladalo, normalnie bable jak po poparzeniu zelazkiem.., druga corka jest zdrowa. Moj Miko tez jest alergikiem, ale na szczescie nie chcial tym sie bawic i nawet tego ani razu nie dotknal.

reklama
Moj syn mial reakcje na soje straszna jadl z nami rzeberka i wieczorem dostawal takich duszności kaszlu nie można bylo go uspokoic zanim pojechałam do lelarza dalam mu zyrtec i pomoglo potem jeszcze cos lekarz mu przepisał a i nie moze penycyliny dusznosci i wysypka od razu:(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry