reklama

Grudzień 2014

reklama
Ja juz myslalam ze nudnosci odpuscily a dzis od samego ranka muli mnie I na nic nie mam ochoty...
Musze podzwonic dzisiaj I znalezc sobie lekarza chyba najwyzszy czas!

magda - mam nadzieję, że teraz poodpoczywasz. Krwotok z nosa to na pewno z przemęczenia. Uważaj na siebie.

anula - super że wizyta ok :)

Ja dziś byłam w Lidlu ok 9, ale same duże rozmiary. A ja drobniutka jestem. Także nic sobie nie kupiłam...
A na obiad miałam makaron z warzywami i sosem serowym :) A zaraz lecę zrobić sobie kawę na zimno. U nas pogoda super, ale w domu za to mam prawie 30 stopni bo mieszkam na poddaszu i się szybko nagrzewa :/ Teściowa zabrała Kubę na spacer (mąż tradycyjnie w pracy), więc korzystam i odpoczywam. Później zabiorę się za prasowanie.

Trzymajcie kciuki! O 18.55 mam wizytę i już panikuje :-( eh.. Wydaje mi się że dopiero gdy będę czuła ruchy to będę chodziła spokojniejsza na wizyty, bo jak narazie to mam w głowie tylko czarne scenariusze :/

Trzymam kciuki. Daj znac ! I mamy tak samo, chyba bym musiala sobie kupic ta maszyne do usg i postawic w pokoju i sprawdzać codziennie pare razy by byc spokojniejsza

Hej dziewczyny, nie wiem czy sie chwalilam, ale wczoraj zjadlam w godzine 12 pizz. Tak, dobrze czytacie... 12. Na szczescie byly niewidzialne i zrobil mi je moj przedszkolak, ale ja placilam tez niewidzialnymi pieniedzmi wiec suma sumarum wyszlo oki. Dzisiaj zjadlam tez talerz spaghetti, juz tylko jedrn niestety :( hihihihh.

AniaWroc 24 maja w ktoryms pasazu handlowym robia darmowe usg 4d, ktoras z mam wkleila link do programu szczesliwe macierzynstwo lub cos podobnego i tam jest pkakat odnosnie Wroclawia.

Co do obowiazku szkolnego to tylko rocznik 2008 jest podzielony, od roku szkolnego 2015/2016 ida cale roczniki do szkoly, czyli rozpoczyna rocznik 2009.

reklama
Ja mam problem z tym że przy każdym siadaniu, wstawaniu mnie boli, taki ucisk.
Ale ostatnio lekarz mi wyjaśnił, że to powiększające i naciągające się więzadła.
Tak samo jest z kichaniem albo jak szybko podniesiemy nogę, bo napinamy mięśnie.

Dokładnie to samo usłyszałam od swojego lekarza. I jego ulubiony tekst... Takie są uroki ciąży :sorry2:

byłam w lidlu i kupilam tshirt ciazowy na ramiączkach i legginsy. Moja mama za to zakochała sie w body dla malucha i kupiła :-p kolor różowy bo jej się bardziej podobał i mówi ze to pewnie dziewczybka :-) jak będzie chlopiec to po domu sie założy hihi. Sa przeslodkie takie maleńkie :**&

Ja też w lidlu kupiłam leginsy, bo bluzki i tuniki same wielkie były. Bodziaki przesłodkie, ale na razie jeszcze się powstrzymuje, boje się trzeciej straty, mimo, że kończę pierwszy trymestr.:zawstydzona/y::sorry2:

Trzymajcie kciuki! O 18.55 mam wizytę i już panikuje :-( eh.. Wydaje mi się że dopiero gdy będę czuła ruchy to będę chodziła spokojniejsza na wizyty, bo jak narazie to mam w głowie tylko czarne scenariusze :/

Trzymamy, trzymamy. Ja zauważyłam, że po poronieniach zrobiłam się taka ostrożna i bojaźliwa :-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry