reklama

Grudzień 2014

wiecie co ja nie wiem jak to obliczyć :-(

49 + (miesiac poczecia) = ..... - twoj wiek =....
i od wyniku ostatniego odejmujesz 1,2,3,4, itd az do najmniejszej liczby (ni emoze byc ujemna oczywiscie)

jesli do poczecia doszlo 6 miesiecy po twoich ur to dodajesz 1 do wieku

jesli bedziesz miala problem napisz na priv to wylicze ci (wiek i miesiac poczecia)

reklama
ewelinka - to że mam nie dodawać 1 to wiem. Ale w tym roku w październiku kończę 31 lat. Więc mam przyjąć 31 (rocznikowo) czy 30, bo tyle skończyłam ostatnio (czyli mam skończone 30).

No więc u dziewczynek się sprawdziło, ale u synka nie. Nie wiem, czy może dlatego,że do poczecia doszło na granicy tych 6 miesięcy, czy dlatego,że to kolejna wróżba i nic więcej :-p W tej ciąży wychodzi niby chłopiec. Zobaczymy:happy2:

No to jeśli przyjmę te skończone, a nie rocznikowo, to z poprzedniej ciąży powinna być dziewczynka (a mam Kubusia), a z tej chłopiec.
Ciekawe...
Ehh... zmęczyły mnie te wyliczenia :P
Miłej nocki i do jutra!

Ja nawet nie zaczynam liczyc bo stracilam rachube co do chinskiego kalendarza to nic mi sie chyba nie zgadza zreszta to wogole nie wazne jak dla mnie mam wszytskich w domu to co bedzie to bedzie;-)brzuch mnie boli glowa mnie boli oj wszytsko do kitu:baffled:

U mnie wychodzi pierwsza dziewczynka no ale ma na imię Rysiu :), drugi chłopak no i teraz zero więc intepretuje jako parzyste czyli dziewczynka, no ale się nie zgadza więc trudno uwierzyć.

Magda w przedszkolu super, dzieciaki były zachwycone tylko mój synuś sie wstydził i nie chciał współpracować podobno jak nie on:-), mamusia na niego onieśmielająco działa:szok:. Potem jeszcze mnie Panie na kawę zaprosiły a dzieciaki bawiły sie w tym czasie i mogłam synka obserwować. Całościowo oceniam to jako bardzo fajne doświadczenie, a Pani chyba tez zadowolona była.

Jopal fajnie,że spotkanie udane. A synek faktycznie musiał czuć się oniesmielony:-) Podziwiam Cię za odwagę, bo wystąpić przed takimi maluchami, to jednak nie jest takie proste, zwłaszcza jak się dzieci nie zna. Ale super,że wszystko wyszło jak trzeba:happy2:

reklama
agrafka_7 sprawę chorych dzieci poruszyłam na zebraniu w przedszkolu. Myślałam, że co poniektórzy, to mi oczy wydrapią. Czy pomogło? Na
pewno sie poprawiło, choć szłu nie ma :dry:

Magda Singh z córką mi się sprawdziło :tak: Druga też dziewczynka. Dla mnie bomba :-D

jopal gratuluje udanej pogadanki w przedszkolu :happy2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry