reklama

Grudzień 2014

Czarna wreszcie coś konkretnego. Kurcze, postaraj się odpoczywać i oszczędzać maxymalnie. Tylko nie mów,że nie masz jak:-p Oby na kolejnym usg łożysko okazało się być w porządku. Będę dalej trzymać kciuki!:-)

reklama
Słonko hehe no cóz męzowie tak mają... JA też nieraz ręce rozkładam... Wysyłam go po sałatę, przynosi kapustę, po ser żółty do frytek, przynosi pleśniowy camembert... A ponieważ ja z tych nerwowych, to awantura gotowa:)

MAgda z uk podziwiam Cię że mając małe dzieci umiałas wszystko tak zorganizować że leżałas wg zaleceń lekarza. Jakby mi kazał leżeć, to nie wiem... Nie wyobrażam sobie, będąc sama z dzieckiem... Noo chyba że bym miała cały czas kogoś do pomocy to bym sobie poleżała, nawet z chęcia:D

Dziewczyny mowilyscie ostatnio o chrapaniu mezow :) ImageUploadedByForum BabyBoom1402515925.829043.jpg

Ps. Mam nadzieje ze zadna nie poczuje sie urazona :)

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1402515925.829043.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1402515925.829043.jpg
    51,3 KB · Wyświetleń: 49
Hej dziewczyny!

Jakaś masakra z tym dzieckiem zostawionym w aucie. Nie wiem jak tak można... choć jak mi koleżanka powiedziała, facet mógł z "automatu" pojechać do pracy (np. gdy codziennie dziecko do przedszkola wozi mama) i zapomniał o dziecku (co wydaje się wręcz niemożliwe - ale może jakiś zabiegany z myślami gdzieś daleko, nie wiem...). Szukam wytłumaczenia bo nie wierzę, że tak można...I nikt nie zauważył że dziecka nie ma 8h...Tragedia...

mitemil - trzymam kciuki za amino! musi być dobrze. Kiedyś czytałam, że jakaś kobieta miała wyniki z krwi 1:32 i urodziła zdrowe dziecko,ale ona nie robiła amino.

oomamba - ja też jestem na etapie odpieluchowywania. Już od weekendu chodzimy na spacery bez pieluch. W pon. i dziś zrobił siusiu na trawę (wcześniej nie chciał i popuszczał w majty). Później zostaną nocki. Gratuluję nowego zakupu - oby dobrze służył. volvo to dobre auto.

anula - gratuluję skończone pracy mgr i trzymam kciuki za egzaminy i obronę!

czarna - no to odpoczywaj jak najwięcej. Będzie dobrze!
p.s. uśmiałam się z tego chrapania :)

A mojemu Kubie wyskoczyły krosty na szyi i karku w poniedziałek i są do dziś. Myślałam że od słońca, ale są też tam gdzie ma już koszulkę. Poza tym wyglądają podobnie jak takie małe syfki. Jutro podjadę do pediatry, niech obejrzy.
I muszę koniecznie jutro kupić czereśnie skoro takie zdrowe i je lubię.

hehe Czarna dobre to:laugh2::laugh2:, super, ze sie wyjasnilo, to odpoczywaj:tak:

Magda Singh zmienione;-)

mitemil &&&&&&

oomamba ja bym chciala odpieluchowac mala pomalu juz teraz na lato, ale nie wiem, czy cos mi z tego wyjdzie. Nie wyobrazam sibie kupowac podwojnie pampersow

estranea moze to potówki?

Dobranoc :)

Dziewczyny nie wiem czy to nie za wczesnie ale moja dzidzia wypiela dupke albo plecki z boku brzucha haha 2 razy pod rzad raz ze czulam to a dwa ze widzialam jakby piesc pod skora :) poglaskalam to stwardnienie i zniklo :) i sie przenioslo na sam dol brzucha tam stwardnienie tez a teraz chyba spi :p

czarna - super, że czujesz i 'widzisz" dzidzię :)

jagoda - też dziś pomyślałam, że to może potówki (od upałów i słońca?). Zobaczymy jutro.

Miłej nocki dziewczyny:)

Ostatnia edycja:
reklama
MAgda z uk podziwiam Cię że mając małe dzieci umiałas wszystko tak zorganizować że leżałas wg zaleceń lekarza. Jakby mi kazał leżeć, to nie wiem... Nie wyobrażam sobie, będąc sama z dzieckiem... Noo chyba że bym miała cały czas kogoś do pomocy to bym sobie poleżała, nawet z chęcia:D

Wiesz, to nie było tak,że ja leżałam, a dzieci w samopas były puszczone. Mąż kombinował z pracą,żeby dzieci ze szkoły odbierać, po drodze mi robił zakupy. Przyjaciółka pomagała z gotowaniem, a z czasem przyleciała mama i nie ukrywam,że w zasadzie masa znajomych była zaangażowana w to wszystko. Bez tej pomocy mąż by musiał odejść z pracy, a tego wiadomo...zrobić nie mógł. I wcale nie było łatwo o tę pomoc, ale cóż....po prostu żeśmy poprosili o nia i okazało się,że się dało to jakoś zorganizować:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry