Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ok bylam juz na wizycie. Pani doktor wkolo dziecka nic specjalnego nie zauwazyla maluch ma sie dobrze (nie wykluczyla do konca tego co mowil ten na emergency) za to cos tam jest przy lozysku (ja widzialam ciemna plame). Byc moze to krwiak (co jest nie ciekawe czesto trzeba lezec plackiem a ja nie mam mozliwosci lezec caly dzien) stad plamienie albo lozysko sie odkleja (co jest niebezpieczne tez) ale porobila duuzo zdjec i jutro jest w szpitalu i ma skonsultowac sie z jakims specjalista, pokazac jemu i mam jutro zadzwonic... Wcale sie nie uspokoilam![]()
Boże dziewczyny, jak można zostawić dziecko w samochodzie w upale 30C? Ja tego nie mogę słuchać, co chwilę mówią o tym w wiadomościach, o tym facecie co zapomniał o dziecku i polazł do pracy i dziecko zmarło. To jest jakiś szok i masakra.![]()
A ja dostałam dzisiaj wyniki... Niestety... 17 czerwca o godz 9:45 mam się stawić na badanie amniopunkcji :-frown:
![]()
Idę robić sushi, muszę się czymś zająć, bo oszaleje... :-( Miłego dnia...
A jak robicie tą kawę?
Dziewczynki ja właśnie postawiłam ostatnią kropkę na własnoręcznie napisanej pracy magisterskiej. Jestem taka dumna z siebie. Teraz tylko zdać kilka egzaminów, obronić się i błogie lenistwo przede mnąZrobiłam zdjęcie brzuszyska, zaraz wstawię w wątek ze zdjęciami.
Muszę sie pochwalić że w końcu sprawiliśmy sobie nowy samochód, zamierzenia były inne ale w końcy stanęło na volvo v50. Jestem strasznie zadowolna, mega komfortowy samochód![]()
A ja mam dziś znów dzień atrakcji. Ninka zamknęła mnie na tarasie, musiałam skakać po balkonach i przez mieszkanie sąsiadki przebiegać, żeby dostać się do siebie. Moje dziecko doprowadzi mnie do zawału serca kiedyś.
Jutro wizyta więc proszę o kciuki dla moich bąbli.
Kochana, ja nie wiem, ale mam z tym związane paskudne wspomnienia....dobrze,że nic Ci się nie stało
Mi raz córka zamknęła drzwi od strony ogrodu. Miała 2 latka i jedyne, co mnie uratowało to to,że okno miałam uchylone w kuchni. Ale dziś mam nauczkę i wszystko tak organizuję, by nic mnie nie zaskoczyło ;-)Magda nie wiedziałam że takie drogie czereśnie u was...