mama- gratulacje, jesteś bohaterką, dzięki Tobie dziecko żyje, oby więcej takich ludzi, co potrafią reagować. W tvnie w faktach zrobili prowokacje, dali lake płaczaca w aucie, prawie nikt nie zareagował.
jopal- ja we wrześniu będę walczyc ze szpakami, mam bardzo dobry winogron na działce, a te szuje zlatują się na wyżerkę wrrr
Przypomniałaś mi o trolicy heee, ciekawe, czy gdzieś fantazjuje :-)
oomamba- ja pracuję w korporacji i jeśli dobrze zrozumiałam, to firma mi przelewała całe zwolnienie z Damianem(chyba się jakoś rozliczali z zusem potem)
mitemil- trzymam kciuki, na pewno będzie wszytsko dobrze, załorzyłabyś firme, odprowadziłabyś jedną dużą skłądkę do zusu i potem płacili by Ci na zwolnieniu, tak zrobiła moja kuzynka.
Magda Singh- to dobrze, ze wyniki wyszły dobre, mąż niech leci odpoczniesz sobie, zatęsknisz . Będziesz mieszkać w Indiach, fajnie, zawsze mi się marzyło mieszkać daleko stąd :-)
estranea- nie ma takiej opcji, musiałabym pracować do końca września, nie uśmiecha mi się, obgadałam temat z Mateuszem i jakoś ogarniemy temat, na szczęście ubezpieczyłam się na urodzenie dziecka i po porodzie wpadnie mi z 4 tys , nakupuję mlek i pampersów na zapas
Moja koleżanka co jest w 6 tygodniu zatrudnia się szybko dodatkowo u kolegi fikcyjnie, chce odprowadzić jedna składkę i isc na zwolnienie, będzie miała płacone za dwie prace. Ciekawe czy to tak jest , podobno temat opatentowany.