Hej Dziewczyny!
magda z uk - synek ok. Potówki powoli schodzą. My od urodzenia nie mieliśmy problemów ze skórą Kuby. Dopiero na początku tego roku dostał mocnego uczulenia (prawie 2 m-ce schodziło), odstawiłam mnóstwo rzeczy i jeszcze wszystkich nie wprowadziłam. Dlatego miałam wątpliwości czy to uczulenie na słońce czy potówki.
Ja też nie wyobrażam sobie wyjazdu na stałe za granicę. Raz byłam ale to nie dla mnie. Choć nieraz kusi perspektywa lepszego życia...
Dziewczyny, fajnie macie że potraficie tak dobrze piec i robić torty. Ja w kuchni mam dwie lewe ręce
magda singh - ależ macie teraz zamieszanie i ważne decyzje do podjęcia. Jak czytam to uhh... podziwiam bardzo
Ja dziś znów mam gorszy dzień. Spać mi się chce i do tego nie mam na nic ochoty, a mąż chciał mnie gdzieś zabrać - kino, kolacja... Ehh, aż jestem na siebie zła,ale chyba nie mm ochoty nigdzie iść.
Za to oddaliśmy Kubę do teściów na cały weekend (nie wiem jak to przeżyję

bo ja niechętnie go oddaję, taka jestem z nim związana). Jutro idę na wesele, a w niedzielę idziemy z Kubą na urodzinki do synka naszych znajomych.