reklama

Grudzień 2014

Hej dziewczyny :)
Jopal no wlasnie tego nie rozumiem u mnie jak chcesz podwiazac jajowody a masz skonczone 21 lat to nie maja prawa ci odmowic... Ale z tego co slysze to podwiazanie wcale dobre nie jest ze tez potrafi namieszac. Poza tym u faceta zabieg latwiejszy heh wasektomia :p znajac zycie malo ktory facet by sie zdecydowal... Jak zawsze kobieta musi...
Ja uzywalam implantu anty przez 2 lata ale mialam nie regularne bardzo miesiaczki. Teraz pewnie zdecyduje sie na spiralke.

Ostatnia edycja:
reklama
przepis na spód pizzy:-)
1/2kg mąki (3szklanki)
suche drozdze (paczuszka)
250ml ciepłej wody
płaska łyżeczka soli
pół łyżeczki cukru
2 łyżki oliwy
wszystko razem zagnieść ,nie czekamy do wyrosnięcia.
piec w temp.175st ,25-30min

A ja myślałam ze u nas to bez problemu podwiązuja jajowody bo bardzo bym chciała boję się ze któregoś razu znowu nas RAZ poniesie i będę w ciąży a jeśli teraz to rzeczywiście chłopczyk to już 3 dzidziusia nie planujemy. Bo jeśli dziewczynka to pewno po jakimś czasie chciałabym kolejne bo może wyszedłby facet :D a oprócz spirali i podwiazania jajników jest coś oczywiście nie hormonalnego bo jakoś do takich metod nie jestem przekonana. A jak nie to ostrożność ostrożność ostrożność i prezerwatywy nam zostają :p:p:p
Agrafka my właśnie wstalysmy po popołudniowej drzemce :) Nika rozwala zabawki po pokoju a ja nadrabiam forum leżąc jeszcze na łóżku :) rano zrobiłam drozdzoweczki z malinami to na podwieczorek będą w sam raz :p
Czarna jeśli tylko będzie nam w No dobrze się żyło to pewno tam zostaniemy :D zarobki i opieka nad dziećmi sa na wyższym poziomie niż w pl ale obawiam się o poród:( nie orientujecie się może czy jeśli chce i powinnam mieć cc (przynajmniej w pl mam mieć) to czy mogą mi go nie zrobić bo promują sn ???

A mi gin 2 tyg temu powiedział że na kolejnej wizycie (czyli za dwa tyg od teraz) zapewne będę już czuła... No ale ja w sumie już 18tydzień będę zaczynała :-)

Ale jak już pisałam jakiś czas temu książki i lekarze sobie a natura sobie.
Ja np wiem co czuje i napewno nie sa to jelita. nie mam bulgotek. Tylko po prawej stronie na dole czuje popychanie.
A stety gazy dają inne uczucie. Nie codziennie ale tak 2x w tyg daje znać o sobie.

Ostatnia edycja:
Ulenko wykorzystam jutro przepis na ciasto dziekuje ;-D

Dziewczyny przyjmijmy ze to Nasze Maluchy bo od razu mi lepiej jak tak pomyślę :-D

Od wczoraj swedzi mnie brzuch... coraz bardziej. Smaruje kremami oby zadbe rozstepy na nim nie zagoscily...

Co do porodu to ja bym chciala silami natury ;-) a jaki bedzie to juz nie moja wola
. Jak lekarze zaleca cc to nie bede sie upierac ;-) oby Szkrabek byl zdrowy a mama wszystko przetrzyma.

Ostatnia edycja:
reklama
Czarna ponieważ przy Nikolce miałam cc i czas między jednym porodem a drugim jest krótszy niż "ustawowo" 2 lata :)
Ewelina ja w pierwszej ciąży smarowalam brzuch uda pośladki i piersi na początku zwykłym kremem a po 4 miesiącu specjalistycznymi i szczerze nic to nie pomogło a robiłam to regularnie 2 razy dziennie :/ moje piersi sa całe w rozstepach pośladki i uda się uchowaly a na brzuchu mam kilka kresek :/ i teraz już nic nie robię :p

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry