Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Melduję się i ja.
Słyszałam bijące serduszko!! NIESAMOWITE!! Maluszek jest jeden i ma 0,65cm. Zagnieździł się prawidłowo. Jest dokładnie 6t2d czyli tak jak w suwaczku Wszystko u niego dobrze, pozdrawia Was!!
Mam brać Duphaston mimo dobrych wyników, lekarz powiedział że to nie zaszkodzi. Acard odstawić, bo przechodzi do płodu.
Dostałam skierowania na miliona badań, mam się wyrobić w 2 tyg. Następna wizyta 25.04. - jeszcze w tym m-cu.
Jestem przeszczęśliwa! :-) :-) :-)
Katjana GRATULUJĘ Wiem jak się czujesz, emocje niesamowite!
To dziwni ci lekarze ja za tydzień wizyta i następna pewnie dopiero koło 20 maja badań będę miała mniej, bo cytomegalie mam przeciwciała, hiv robiłam, grupe krwi tez mam.
Mialam dzis krew pobierana i moja gin zadzwonila do mnie ok 8 wieczorem ze beta ponad 6000 na 5 tydz :-) takze jestem spokojniejsza i ciesze sie ze nie musialam czekac do poniedzialku na wizyte
Perrie a co ma byc z admin forum? Bo chyba ja nie w temacie?
Witam serdecznie to moja pierwsza ciąża i z moich ustaleń też wynika, że prawdopodobnie mój termin to grudzień zresztą sama z grudnia jestem trzymam kciuki