reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2014

reklama
Czarna, na USG wyjdzie, czy ciąża jest młodsza, nie stresuj się jakby co Tak, już w tym roku piszę.

Zabeczka, Smerfetka, dzięki :-p No ale reakcja jak reakcja, szczerze mówiąc to jestem zaskoczona, że poszło tak gładko - tylko foch? Myślałam, że wybuchnie nie lada awantura :zawstydzona/y:

Czarna, na USG wyjdzie, czy ciąża jest młodsza, nie stresuj się jakby co Tak, już w tym roku piszę.

Zabeczka, Smerfetka, dzięki :-p No ale reakcja jak reakcja, szczerze mówiąc to jestem zaskoczona, że poszło tak gładko - tylko foch? Myślałam, że wybuchnie nie lada awantura :zawstydzona/y:

Perrie ja sie nie stresuje tu nie chodzilo o mnie u mnie jest juz ok mowilam tylko ze jak beta jest niska to moze chodzic o to ze ciaza jest mlodsza

Ja pewnie dzis nie bede mogla spac cala noc bo bede sie stresowac jutrzejsza wizyta :tak:
Perrie chlopakowi juz pierwszy szok minal ??odzywal sie ?

Hej! Ja właśnie jadę do pracy. Niestety w nocy wstałam na siku i na papierze były jasna krew ze sluzem. Sama niewiem co myśleć. Teraz już nie ma. Jadę z podpaska w razie czego. Mam zamiar urwać sie z pracy i koło 16 być na wizycie. Tymczasem jadę zająć się czymś innym, bo w domu bym zglupiala. Miałam zostać, ale nie chcę sobie głowy męczyć. Najgorsze, ze wczoraj powiedziałam swojemu tacie i tak się ucieszył :( Eh... Trzymam się tylko tej myśli, że będzie, jak w ciąży z córką, ze w okolicach terminu @ też pojawiały się krwawienia. No nic... Nie będę zasmucac, bo nic jeszcze nie wiadomo. W każdym razie żyje i bez witamin nawet mam się dobrze.

ja to mam znowu nie przespaną noc odkąd zaszłam w ciąże :) kilka razy w nocy budzę się na siku, a od godziny 4:00 - 5:00 koniec już spać nie potrafię. Dzisiaj w dodatku miałam "pomylone" sny, wydaje mi się, że jest to chyba związane z dzisiejszą wizytą u dentysty haha pozdrawiam :)

Witajcie. Ja natomiast padłam spać o 21.30, przebudziłam się o północy i od tej pory już nie zasnełam.. To kolejny raz gdy mam taka bezsenna noc :/
Słonko - trzymam kciuki aby to nie było nic poważnego

Eh.. Mąż poszedł do pracy, moze o pustym łóżku jakoś uda mi się ułożyć i zasnąć...

reklama
zabeczka1948, perrie - powodzenia na maturze!!!
slonkoonline
- trzymam mocno kciuki, żeby wszystko było w porządku! może to tylko takie "resztki" :-)
Smerfetka - daj znać jak po wizycie! będziesz miała usg? jak ja bym już chciała naszą kropeczkę podejrzeć, a tu jeszcze 2 tygodnie do wizyty :-(
anncka jak ja Ci zazdroszczę, że możesz sobie pospać... ja od 6 na nogach, a od 7.30 już w pracy :baffled:

czarna2532 patrzę na Twoje suwaczki i tak liczę, że Twoja córcia jest tylko tydzień i 2 dni młodsza od mojej :-D

dziewczynki, ja wczoraj dostałam jakiegoś powera, wróciłam z pracy o 16, ugotowałam obiad, posprzątałam, ugotowałam na dzisiaj zupkę pomidorową i jeszcze do 21.30 rozkładałam mężowi rachunki do rozniesienia (praca dorywcza ;-)), a dzisiaj mam takiego lenia i śpiocha, że ledwo na oczy widzę...

Do góry