reklama

Grudzień 2014

reklama
Dziewczyny ja również dziękuję za życzenia!

Ewelinka-
a Tobie Kochana z okazji urodzin życzę dużo słoneczka przede wszystkim dla brzuszka. Udanej imprezki urodzinowej!

Kulka- Matko, ale słabo ten lekarz się zachował. Ja bym chyba nie wytrzymała i powiedziała mu kilka słów.

A ja jutro Dziewczynki jadę po szczeniaczka. Będziemy mieli w domku szczeniaka labradora! Ma któraś z Was taką rasę psa? Jeeej, doczekać się nie mogę.

Kulka,
Tez byłabym wściekła, człowiek czeka na to ważne badanie, nastawia sie i dostaje cos takiego?

Ja miałam polowkowe zrobione w 19 tygodniu i mimo tego ze mała źle leżała i była ruchliwą, to miała pomierzone serduszko, każdy przedsionek i komorę, przepływy krwi, inne narządy, kości, policzone paluszki, kciuki, mózg i główkę, twarzoczaszke. Tylkoze przez ułożenie i ruchliwośc dłużej to wszystko trwało...Pewnie to wszystko zależy od sprzętu i/lub chęci i/lub umiejętności.

Mam nadzieje ze to na które sie teraz zapisalas będzie wykonane dokładnie, od A-Z.

Zgadzam sie z Zanag ze te prywatne centra medyczne sa wkurzające. Sama mam abonament z pracy w jednej takiej i USG genetyczne robiłam w innym miejscu które sie w takich specjalizuje, z reszta lekarza prowadzącego tez koniec końców mam z poza... Szkoda pisać, bo mogłabym tutaj epopeje stworzyć na ten temat.
Suma sumarum tam gdzie mam abonament opłacony robię tylko badania laboratoryjne.
A co do lekarzy, to bardzo ważne dla mnie jest by miał doświadczenie kliniczne/ szpitalne bieżące. Jak cos sie dzieje to zawsze i tak pacjent jest odesłany do szpitala i lekarz tam pracujący ma szerszy kontekst i spotyka sie z różnymi przypadkami. W tym centrum prywatnym niestety częściej spotkałam sie z marketingiem medycznym niż z rzetelną opieka, zwłaszcza jeśli cos trudniejszego sie działo...ale moze miałam pecha. Mimo to prowadzenia ciazy i usg im nie powierzyłam. To zbyt ważne dla mnie by ryzykować :)

No ale dość narzekania z mojej strony, bo sie rozkrecilam ;)

anula- ale Ci zazdroszczę! kocham labradory, sąsiad ma, te psy są przeurocze i dobre do wychowania z dzieckiem..

Ja również mam abonament w pracy, ale i tak chodzę do mojej prywatnie, bo lekarze, którzy mają podpisaną umowę z Luxmed w ogóle mi nie odpowiadają,

Agrafka- no właśnie tez wiele słyszałam o jego dobrych cechach, zwłaszcza wobec dzieci. Kurczę doczekać się nie mogę, ale tez trochę boje. Przez ponad 2 lata w naszym nowym domu mieszkałam tylko z Mężem. Teraz ciąża i piesek, jeeej, jak w prawdziwej rodzince się u nas robi, hihi.

Wszystkim Aneczka wszystkiego co najlepsze!!!
Ewelinka 100 lat i wszystkiego naj!!!

My dzis sprzątamy gotujemy, obecnie sie lenimy bo krzyż mi Malo nie pęknie. Brat byl na rybach i przywiozl mi sporo tego maz wypatroszyl,posolil ale juz dzis nie smaze,o nie,nie mam sily. Dzisiaj ciągle jem caly czas:/
Jeśli chodzi o labradory to mega tak!!! Mamy,mielismy w bloku a niedawno zawiezlismy go do teściowej bo w bloku meczyk sie,jest cudowny,bardzo mądry.
Moja córka uczyla sie chodzic bylismy u teściów nie odstepowal Malej na krok. Maz naprawial furtkę otworzyl ja i poszedl do garażu Amelka jak dopatrzyla zaczela dreptać do furtki a ten jak zaczal szczekac wyć,zlapal ja za koszulkę,pociagnal aż usiadla na pupę,po czym zagrodzil jej drogę. Bylam w szoku naprawdę super psy,ale nie do bloku:( marna szaleje na jego punkcie,nawet jak w piasku sie bawi on obowiązkowo jest przy niej:)

reklama
Hej kochane moje maminki. Na poczatek skladam serdeczne zyczenia wszystkim Annom i Aniom i Aneczkom tez a co tam :) Ewelinko i dla ciebie sto lat i dla Eli80 synka tez :)

U mnie i dzidziolki wszystko oki poza tym, ze Miko ma ostatnio jakas manię na moj brzuch. Chce non stop sie do niego tulic :) czyzby cos wyczuwal? Moze mam madrzejszego synka niz mi sie wydaje :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry