reklama

Grudzień 2014

Dzień dobry!
Potwierdzam, co napisała Ewelinka - straszny dziś skwar. I jeszcze skacze ciśnienie... Brzydko pożegnamy się z morzem :(

Ewelinka wszystkiego najlepszego w dniu rocznicy! Oj, czas szybko leci! Niedawno każda z nas cieszyła się z 2 kresek a tu już blisko półmetku! :D

reklama
Witam 4 dni antybiotyku i zdrowy. Ostatnio długo nie chorował a teraz to coś anginopodobne Minęło I ropiejacy katar.
Nie zmiennie kciuki i za was i gratki wizyt

ewelinka shn- najserdeczniejsze życzenia z okazjirocznicy pierwsza - Bawełniana a pierogi - ruskie mnaim
Olushia - moje dziś bardzo leniwe, chodź właśnie usiadłam i zaczęło kopniaczki
Moje dziecko odkryło bajkę Wilka i Zajaca i mamy niezły ubaw :-D zakochany- oczywiście w wilku :-)

Kulka jesli tak bardzo chcesz synusia to mam nadzieje ,ze jednak bobas sie nim okaze:tak: jednak moja gin twierdzi ze przed 14tc kazdy dzidzius ma cos miedzy nogami dlatego nie powinno sie pod uwage juz wtedy brać płci.

Jagoda super,ze z Milenka juz lepiej i jutro do domku juz wracacie:tak: A an obiad mialam kurczaka w pepsi i ketchupie:-) do tego pieczone ziemniaczki (chrupiace) i surowka.

Ewelinko wszystkiego najlepszego z okazji 1-szej rocznicy:-)

Paulinko jak dobrze,ze małemu juz minelo:tak:Oby juz nic sie nie przyplatalo.

Kurcze dziewczyny,wiem ze sie powtarzam ale ja chyba zaraz padne od tego upalu,a to ma byc w tym tyg jeszcze gorzej! siedze jak matrona przed wiatrakiem i sie nie ruszam a i tak za cieplo... i do tego mam jeszcze na cos ochote a sama nie wiem na co...

Dziewczyny, ja tak trochę z prywatą.
Synek znajomej-znajomej potrzebuje kaski na operację. Nie namawiam do składek czy lajków (chyba że ktoś ma ochotę), ale może zainteresują Was aukcje na fanpage'u:
https://www.facebook.com/SerduszkoWojtusia

Można wylicytować m.in. czapeczki dla dzieci i sesję zdjęciową (kilka miast w Polsce).

PS. Uleńka, ale ja chcę córeczkę! :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry