Mnie biust nie urosl za bardzo tylko nabrzmial - ale tutaj sie ciesze bo mam i tak duzy. I w normalne biustonosze sie jeszcze mieszcze.
Ja sie dzisiaj urlopuje, kosmetyczka z rana, pazurki zrobione, pozniej z mezem do Krakowa wybrac wozek - mamy model juz, a na olx znalazlam za pol ceny jeszcze na gwarancji:-) wiec na weekendzie pewnie pojedziemy obejrzec. Co prawda,nie wytrzyma gwarancja, ale cena naprawde swietna. I jeszcze sie okazalo ze znalazlam sklep dla siebie (tzn dla dziecka) gdzie wiekszosc rzeczy mi sie podoba. Maz mi obiecal, ze po polowkowym za tydzien pojedziemy kupic cos:-)
A teraz leze w salonie, pije lemoniade i uwazam ze moge sobie czesciej robic takie dni. Co do upalu - ja uwielbiam takie temperatury, a za to nienawidze zimy... Jedynie troche mi nogi puchna ale leze z nogami na poduchach i jest boskooooo.....
Annula - super psiak, przypomnialo mi sie jak moj byl maly i mimo spacerow co 15 minut i tak potrafil sie zsikac w mieszkaniu. Ale przez pierwszy tydzien bylo najgorzej pozniej juz bylo mniej tego. Glowa do gory - super test przed grudniem:-)