estranea- super, że chęnie został w przedszkolu Kubuś, na pewno nie raz będzie tak, że nie będzie chciał do domu wracać ;-) jak na pierwszy dzień, wyszło super. ja nie skracałam mojemu dnia, chciałam go od razu przyzwyczaić do całego dnia, zobaczysz jak jutro będzie się zachowywał
kar-może idź do jakiegoś innego, lepiej, żeby to skonsultować
gosia- no właśnie, ja w 1 ciąży codziennie chodziłam wkur...na przez to, teraz pomyślałam, ze po kiego diabła mam sobie ciśnienie podnosić, bo zaczekam 5 min dłużej.Zus- liczyłam na mniej, dali więciej, także jestem happy

i wypłacili mi jak zawsze, to zależy od firmy jak prowadzi pełną księgowość, to płaci firma i sobie to rozlicza z zusem- ja tak mam, także jak zawsze miałam dzień przed ostatnim o 13, tak i teraz.
oomampa- ja sobie przemyślałam, że zanim będą w takim wieku, ze będą się siebie wstydzić, to jeszcze z 4 lata trzeba będzie zaczekać i zamienimy się z Damianem na pokoje, bo ma dużo mniejszy, a w sypialni wstawimy piętrowe łóżko i urządzimy im wspólny pokoik. Potem będziemy myśleć dalej.
m-s- gratulacje niuni
cypryda- te stare dziady narzekają bez przerwy na nas, modlą się co niedziela, a zachowują się strasznie, jeszcze wymagają szacunku..dramat, zdarzają się przemiłe staruszki, ale bardzo rzadko. a te komentarze...brak mi słów..żenada!
w lumpie kupiłam takie perły, że głowa mała pajace za 3zł z nexta i h&m jak nowe, a body z krótkim wychodziły po 1,50

zaszalałam
TRZYMAM KCIUKI ZA WIZYTUJĄCE SIĘ JUTRZEJSZE I GRATULUJĘ UDANYCH WIZYT W DNIU DZISIEJSZYM