• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2014

reklama
Olushia ja wczoraj miałam podobne starcie z mężem bo miałam mu wyprać spodnie i jakoś tak zleciało, że po prostu mi się nie chciało a on wczoraj z pretensjami a przecież ja też pracuję to że mam lżejszą pracę bo nie fizyczną ale też wracam zmęczona ale w sumie przeszło mu i przeprosił ale strasznie mi się smutno zrobiło

hej

zanag gratulacje!!

kciuki za reszte wizyt;) moja dopiero za 19 dni:((mam nadzieje ze synek synkiem zostanoe:D

fajnie ze robicie juz zakupy. ja praktycznie wszystko mam wiec nie poszaleje ale z cora szalalam:):)

ale mam zgage dzisiaj buuu

ide robic placuszki z cukinii;)

Zanag - gratulacje ! :-) trzymam kciuki aby jutro wróciły dziewczynki :-)

Ja przyznam wam się że mam już sporo rzeczy dla Małego - przede wszystkim ciuszki ( sporo kupionych używanych lub otrzymanych od znajomych ), mam też kocyki i ręczniczek :-) a wczoraj z tej radości kupiłam pościel :-D
Z nudów przeglądam neta w poszukiwaniu wyprawki i chyba wybrałam już łożeczko ale to kupię tak we wrześniu :-)
Bo ja coś czuje że urodze w listopadzie i to wcale nie tak na końcu... :-)

Poradźcie, Dziewczyny...

kolega chce odsprzedać mi wózek - X -lander, roczny, w bardzo dobrym stanie. Chciałam kupić uzywany i tak, ale wiadomo, od znajomych lepiej. Mialby kosztowac 500PLN ( gondolka, spacerowka, spiworek, torba - bez fotelika samochodowego). Waham się, bo jeszcze wydaje mi się, że jest za wcześnie... kupiłybyście?

śliwka ja bym wozka jeszcze nie kupowala,nie dlatego ze zabobony...lecz dlatego ze to sporo czasu jeszcze i moze w oko wpadnie cos lepszego.ladniejszego. A Ty chcialas wlasnie ten wozek?

jagódka - jak dobrze że nie jestem sama w czekaniu na badanie... :)) Wrzuć proszę przepis na te placuszki bo właśnie kiedyś planuje zrobić ale nie wiem jaki jest dobry przepis. Z góry dziękuje :))

Ulenka - i o to chodizło :*

sliwka wegierka - cena super, jak ci odpowiada to ja bym brała.. najwyżej umów się z kolegą że będziesz go brać tylko tak pare miesięcy niech ci zostawi - chyba ze mu na kasce zależy to ja bym zapłaciła a jeszcze o do domu nie brała heheeh

reklama
Nie myslalam jeszcze o konkretnym wozku. Tesciowie uparli sie, ze nam kupia, ale mysleli o takim za 3000! Nie przelewa im się, więc myśle, ze jak kogos nie stac, to rownie dobrze moze kupic wozek znacznie tanszy albo uzywany. Dodatkowo, ja to take eko dosyc jestem - Reni Jusis sie naogladalam :D

Olushia - mysle, ze to dobry pomysl :) Mam nadzieje, ze kolega sie zgodzi na takie rozwiazanie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry