• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2014

Śliwka Ja bym kupiłam bo wiem ze jest super bo mamy taki :D a ze rodziny w zimie to jak najbardziej się sprawdza zwłaszcza jak masz duże kolka ;)
Olushia Nie nie nie jutro nie może być przerwy na chłopców bo ja też nam wizytę i musi być płeć męska :p tak więc jeden chłopak musi zostać i to dla mnie :D
Zanag Gratulacje ale super ja tak marze o synku ze jak jutro powie ze,dziewczynka to chyba się popłaczę wiadomo ze zaakceptuje ale trzeba będzie kiedyś się starać o kolejne heh

reklama
kruszka to ja mam podobnie...bo tak marze o dziewczynce,ze normalnie boje sie uslyszec ze bedzie chlopak. Wiem,ze bede kochac najmocniej na swiecie,ale czuje ze dziewczynka to spelnienie moich snow
Na ktora godz masz wizyte?

Ulenka To najwyżej zamienimy się :p na 11.50 a tak się boję już dziś i ciekawe co będzie kuro chyba całkiem zwariuje :( tak więc proszę o podwójne kciuki :D i za Ciebie będę trzymać mocno i czekać na wieści ;)

No ja jeszcze siedzę jak na szpilkach no i dziewczynki mają dziś wrócić. Za jakieś 40 minut jadę na wizytę.

Zanag gratuluję syncia tak jak chciałaś.

Co do zakupów ja mam prawie wsio, wózek po chłopakach, wszystkie gadżety, ubranka. Wanienka tylko do wymiany bo tamtej długo używaliśmy i się zakamieniła, potem butelki nowe jeśli będą potrzebne, a no i łóżeczko bo chłopaki mieli takie rozbieralne do młodzieżowych i nadal na nich śpią. Z tym, że teraz kupię najtańsze, najzwyklejsze sosnowe bo potem chłopakom wymienię na piętrowe i zostanie jedno z tych młodzieżowych. Poszaleję ciut z ciuszkami jeśli by była dziewczynka, ale dla chłopaka mam aż nadto.

Witam dziewczyny,
Zanag gratuluję chłopczyka!
Za resztę wizytujących kciuki za wymarzone płcie i zdrowe bobaski!
Wózek kupiłabym gdyby to był 'ten'. zresztą cały czas myślę o Navingtonie- Annte czekam na wiadomość i zdjęcia :)
Ja wiem, że trochę ciuszków i drobiazgów dostanę od kuzynki i znajomych, ale powoli kompletuję wyprawkę- uważam że lepiej powoli i jak są okazje a nie wszystko na raz. To oczywiście zależy od przekonań i zasobności portfela , ale ja kupuję dużo używanych.
U nas na obiad makaron z cukinią w sosie a'la carbonara - przepis kwestiasmaku.com
I uciekam bo mam strasznie dużo pracy na pon.
Trzymajcie się brzuchatki! :)
Syncio dziś mniej aktywny - mama nie jadła nic słodkiego ;)

Dzięki Dziewczyny za miłe słowa i za trzymanie kciuków - zadziałało :)
Trochę więcej o Piotrku opisałam w wątku wizytowym. Cieszę się, że mam już połówkowe za sobą. Ostatnie USG miałam prawie 2 miesiące temu, a to jednak szmat czasu... Teraz jak zatęsknię za bąblem, mogę sobie obejrzeć filmik! :tak:

Mam nadzieję, że pozostałe Wizytujące - dziś jeszcze, jutro i w poniedziałek będą również zadowolone!

Hej dziewczyny dzieki za wsparcie i kopniaka ;p :)

Agrafka a u Twojej szwagierki bylo dokladnie to samo? I tez na serduchu? I zakupki widze powoli :D Zacznie sie teraz :)

estranea moj maz nie chodzi ze mna na USG bo zazwyczaj mam w godzinach jego pracy :) Bylismy razem na 3/4d jakis czas temu i tyle. Fajnie ze synek polubil przedszkole :)

Olushia mi sie marzy pospac dluzej, tylko zeby byla taka cisza w domu i ja budzaca sie o 11! heh, a meza moze wsciekla mucha ugryzla co?:) A przy maluszku nie sadze ze sama bedziesz musiala jak zobaczy zakocha sie i bedzie staral sie jak najlepiej :D

zanag gratuluje wizyty i syneczka :)

anncka ja mam posciel upatrzona zamanilam sobie ze ma byc ochraniacz szaru w biale kropki i rozowe przescieradelko do tego :)

cypryda dziekuje za tak pocieszajace slowa Ty to potrafisz :) Ja wiem ze sama se wmawiam wszystko bo na tyle co naczytalam sie zaden przypadek zle sie nie skonczyl to jednak w leb se wbilam i koniec.

oomamba ja tez mam mniejszy pokoj na sypialnie a Nikola ma wiekszy sporo. Ale mysle ze mi do spania tyle miejsca nie trzeba co jej do zabawy :D

Ulenka z calego serca zycze Ci corci :D ale synka tez pokochasz jak swoje hehe ;p

Anula super ze wizyta udana

A ja lece po Nikole na klase jakies zakupki po drodze goraco ale jakos powoli sie pospacerujemy :)

Ostatnia edycja:
reklama
A ja juz wykapana,ogolona:-D i pachnaca. łozka porobione,zaraz kapie malego a pozniej odpoczynek i relaks przed jutrzejsza wizyta. Pewnie obudze sie o 5tej i juz nozkami bede przebierac hiih nie moge sie doczekac,a jednoczesnie chcialabym odwlec bo bardzo sie boje...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry