• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2014

Estranea masz synka zucha. Będzie dobrze :-)
Ulenka życzę córeczki. I na pewno będzie. Ja cieszę się, że będzie parka, bo więcej dzieci mieć nie będziemy. Ta ciąża wyszła bardzo niespodziewanie i nieplanowanie :-)
Ja nie jestem przesądna i wózek, ubranka itp kupiłabym. Będę miała większość wyprawki po córci, po rodzinie lub znajomych. Kilka rzeczy kupię jeżeli trafi się coś okazyjnie. W ubranka zainwestuję jak synek będzie miał około pół roku (w różowe nie będę go ubierać :-)).
Ja też mam lenia. Jeszcze trochę sprzątam, ale gotowanie ... :no:
Wczoraj złapały mnie skurcze z krzyża. O rany... cały poród mi się przypomniał. A dziś plecy bolą - dobrze, że weekend się zaczął.
A mój dzidziuś średnio co 2-3 godziny daje znać o sobie :-)

reklama
Renia ja tez dzis czuje moje dzieciatko dosc czesto i bardzo mnie to cieszy. A co do boli krzyza i plecow to ja od wczoraj mam masakre choc dzis juz lepiej. Wczoraj wieczorem mnie tak wzielo ,ze ledwo sie ruszalam,cala noc mnie trzymalo. Dól plecow mnie rwal i chodzic nie moglam przez to ,w nocy ledwo z boku na bok sie przewracalam. Na szczescie dzis tylko to czuje,juz tak bardzo nie boli.

Co do wyprawki to jesli bedzie chlopak to w sumie wszytsko juz mam,dokupie tylko cos okazjonalnie ,ale jak bedzie dziewczynka to zaszaleje a co:-D bedzie róż,róż i jeszcze raz róż:-D

Anula widzę ze wybraliscie imię Szymon takie jak mnie tez się podoba jednak mój maz upiera się przy Jakubie hehe a jeszcze płci nie znamy a juz się sprzeczamy co do tej kwestii hehe

Po powrocie z pracy trochę mu dzisiaj przeszło i naradzie stara się być miły :p

Ulenka a co jak szalec to szalec :)) nawet przy drugim chłopaku ;)

Gratuluje udanych wizyt :))

Dziękuje Dziewczynki za kciuki! Bardzo się przydały!

Uleńka-
no to teraz Tobie i Twojemu maluszkowi kibicujemy jutro!

Olushia- taaaak Kochana, odkąd tylko dowiedzieliśmy się, że chłopczyk, to tylko już do brzuszka Szymek mówimy.

Reniab- pięknie, że tak często czujesz dzidziusia!

Czarna- Kochana musisz słuchać lekarza, skoro mówi, że jest dobrze, to znaczy, że wszystko jest ok z dzidziolkiem!

Olushia szalec tak,ale juz nie z rozem hahah:-D a Ty masz na imie Ola? bo Antos takie wlasnie imie wybral dla siostry,a dla brata Olek.

a ja mam teraz w domu kino,maly caly dzien czekal na "Brzada w opalach" i teraz zadowolony bo w koncu sie zaczyna. Dzis mu pozwolilam isc spac pozniej (tak ja wytrzyma) niech sie cieszy chloposzek:-D

Ostatnia edycja:
Anula - Imię Szymon też mi się bardzo podoba :-)

Czarna - będzie dobrze!
Ja też zamarzyłam sobie pościel szara w białe kropki i taka też kupiłam :-) później z kompa wrzuce moze linka do działu z zakupami :-)

Ula - ja jestem przekonana że spełni się Twoje marzenie o corci :-) po prostu to czuje :-)

My weekend spędzamy u teściow :-) mąż będzie pomagał przy zniwach a ja planuje leniuchowac gdzieś w cieniu bo pogoda ma być ponoć upalna...

estranea- dzielny chłopak :-)
oomamba- właśnie żałuję, że od razu nie wpadliśmy na pomysł, że przy dwójce przyda się większy, ale trudno, poprzenosi się meble, pomaluje odpowiednio
Ja już kupuję co nieco, bo pamiętam jak z Damianem nie chciałam szybko, a potem był mega wydatek.
zanag- na szczęście wanienka to nie drogi wydatek :-)
anula- ciesze się, ze wizyta udana
czarna- tak, podobno często się to zdarza i u 90% noworodków poprawia się przed porodem, jej synek ma teraz 3 lata i nie ma chorego serduszka
Uleńka- na którą masz?

reklama
Agrafko na 8:30,jej Wam pisalam żebyscie sie nie denerwowaly a sama trzese sie ze strachu. Juz bym chciala byc po wizycie. A trzeba brac karte ciazy i jakies ost wyniki,jak ide do innego gin tylko na polowkowe?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry