• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2014

reklama
Weź Ulenka papiery, mi się przydał opis z USG I trym, bo babka pierwszy raz mnie na oczy widziała.
W III trym też do niej pojedziemy, zrobiła mega pozytywne wrażenie.
Mężu drugi raz obejrzał nagranie z badania i cieszy się jak dziecko :D Zwł z pukania łapką w czoło, bo sam tak czasem robi jak się chce skupić ;)

a ja jutro musze sama isc na badanie i tak mi jakos smutno,przykro...Ł nie mogl wziąć wolnego (pierwszy raz to sie zdarzylo i akurat teraz) ,troche nawet o to jestem zla ale wiem ,ze to nie jego wina. Wszystko jest inaczej niz w pierwszej ciazy,wtedy na kazde badanie ze mna jezdzil i tez pamietam te jego oczy gdy ujrzal na polowkowym synka ,bezcenny widok... szkoda,ze jutro tego nie doswiadczy.

Uleńka- Kochana, taka praca naszych Mężów, nic nie poradzimy. :no: Mi tez dzisiaj było przykro, bo mój Mąż nie mógł wziąć wolnego i na badanie jechałam sama. :-( Na USG genetycznym byłam z nim i było jakoś tak mi łatwiej. A masz z kim zostawić jutro rano Antka?

Zanag
- a powiedz mi ginka dzisiaj nie mowila Tobie, ze przyszłaś za wcześnie na badanie połówkowe? Bo ten gin, u którego bylam dzisiaj kręcił nosem, ze ciut szybko przyszłam, a i tak z parametrow mój dzidziuś też jest jeszcze o tydzień większy niż z OM.

tak,tesciowa o 8ej po niego wpadnie i go wezmie. Po badaniu bede musiala po niego isc i bedzie 100pyt o wizyte a ja chcialabym pow to wszystko najpierw mezowi. Chyba ze wjade do pracy do niego by mu wszystko pow i mu zrobie niespodzianke. Tak zrobie.
A co do tego ze za wczesnie to ja jak dzwonilam do niego to mu mowialm w ktorym aktualnie bylam tyg i on sam wyznaczyl mi ten termin ,a wiedzial ze to 19+1 bedzie wiec chyba ok

witam sie dzisiaj w pełni ogórkowo:-)
Pierwszy raz od jakiegos czasu robiłam ogorasy w słoiki pod rozna postacia : z curry, z kurkumą,z przyprawą do grilla,troche na ogorkowa,no i tradycyjne kiszone i konserwowe;-)mniaaammmm....

Od kąd wrocił mojj maz z pracy moje dziecko jest nie do ogarniecia,znowu zaczynam miec doła jak ja sobie poradzez dwójką:eek:
Jagoda napisałam Ci jakis czas temu wiad na priv odnosnie listy....chcialabym abys ja w koncu skorygowała:sorry:

Dziewczynki udanych wizyt Wam zycze trzymam kciuki,jestem tak padnieta,zmeczona i zla ze przepraszam ze tylko o sobie a tymczasem ide poczytac na wizytowym:tak:

Ulenka kciuki za jutro! ( jutro pewnie bedę jeszcze w łózku ;)
anula zanag -grstuluję udanych wizyt!
Czarna nie denerwuj się na zapas - uwierz że musi być dobrze! Stres nie działa dobrze ani na ciebie ani na Laurkę!
Na więcej nie mam weny twórczej- i wizję pracowitego weekendu przed sobą - 10 stron tekstu do tłum -a mielismy jechac do znajomych na dzialkę!
Dobrej nocy !

ulenka ja to Ci powiem,że chciałam synka-parka i wogole. MOj gin pyta o pierwsze dziecko czy chlopak? Mowie ze cora a on patrzy na mnie w ekran i mowi to bedzie druga córa. Ja mowie moze byc oby zdrowa i zaczełam sie smiac a on no i do tego ekonomicznie bedzie:-Dja na niego patrze a on no co tak mi pacjentka powiedziała to powtarzam:-p

reklama
Anula, nie było nic powiedziane że jesteśmy zbyt szybko. Rejestrując się wspomniałam, że to 19 tc. Drugie połówkowe pewnie zrobię pod koniec 22tc. Będzie porównanie :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry