reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2014

kruszka, ulenka -trzymam kciuki za wasze wizyty!

U mnie jakoś tak nijak...Jakaś zmęczona jestem. z mężem ciężko mi się dogadać...ehh.

A Kuba mnie zadziwia, bo od kilku dni po 20 jest już zmęczony i marudny. Nie chce się kąpać i o 21 z minutami już śpi. A nic się nie zmieniła, tzn. wstaje tak samo ok 7.30 i ma drzemkę 1,5h w ciągu dnia. A jeszcze 2-3 tyg. temu marudziłam, że zasypia o 22. Ehh, te dzieci.

Idę się wykąpać i chyba spać. Jakaś nie do życia jestem od kilku dni.

reklama
Ulenka tak Aleksandra :)
Ja prenatalne robię w innym centrum niż chodzie do Gina i ostatnio nic nie musialam mieć ze sobą aczkolwiek miałam teraz na wszelki wypadek trez wezme ;)

IDE spać dziewczynki może dzisiejsza nocka bedziue o lepsza od wczorajszej.. Buziaki.

Ja chcialam corcie Alexandra nazwac ale maz jakos nie byl zachwycony :(

Agrafka dziekuje za info. Ja wiem ze to nie jest wada serduszka tylko jeden z soft markerow i to mnie jakos dreczy no ale wierze ze bedzie dobrze. Jeszcze raz dzieki :)

Ostatnia edycja:
czesc dziewczyny:-)

Normalnie wiedzialam ,ze dzis po 5tej sie obudze. godz 5,06 a oczy jak pileczki do pinkponga. przezywam to badanie bardzo. Byle tylko dzidzia byla zdrowa. Ide sie zaraz kapac i zjem sniadanko,byle ten czas szybciej lecial.

Kruszka powodzenia na wizycie.

Ostatnia edycja:
Ulenka Nie dziwię Ci się bo ja od 6 wierce się w łóżku i jakoś ciężko idzie mi zasypianie. Leżę i myślę a nerwy to mam już poszarpane :p trzymam mocno kciuki i jeszcze przed wyjazdem zerkne na forum żeby zobaczyć co tam u Ciebie :D

Cześć Dziewczyny.
Ulenka, Kruszka trzymam kciuki za wizyty!
Ja też coś nie mogę spać... Idziemy dziś na wesele, przydałoby się być wypoczętym, by choć do oczepin wytrzymałość, a tu d... :/
I jeszcze od rana mam opuchnięte stopy :(

Miłego dnia Wszystkim Mamuśkom i ich Pociechom!

reklama
Hej, ja tez dzis spac nie mogę. Dziewczynki wizytujace kciuki trzymam mocno!!!
Zanag ja wesele mam za tydzień i powiem Ci ze nie chce mi sie isc strasznie, a z Amelka w 9 miesiącu 2 tygodnie przed porodem bylam na weselu tak sie wykicalam,tak sie wyskakalam ze ludzie sie śmieli ze ten dzieciak to mi wypadnie,ale mialam wenę jakakolwiek ale mialam a teraz?!pfff....
Agrafka ja sie narobilam jak glupia a potem stwierdzilam ze i tak ich nie będę mogla jesc to dla rodzicow i męża starczy bo Ami to kiszone;)

Do góry