Hej:-)
Lazy, spotkalam sie z opiniami, ze lepiej przeglodzic dziecko niz podac mm. Dla mnie to opinie osob, ktore nigdy nie mialy problemu z kp. Ja jednak wole dac butle niz sluchac jak Olek placze z glodu. Trzymam kciuki za karmienie piersia, ale nie obwiniaj sie, jesli bedziesz musiala przejsc na karmienie butelka. Przeciez dla Ani to nie jest najwazniejsze:-) ale powiem Ci, ze tez mialam straszne problemy z kp pomiedzy 2 a 4 miesiacem. Nawet pisalam Wam, ze Olus tanczy przy cycku. Teraz sie to zmienilo, mam nadzieje, ze Twoje problemy tez beda chwilowe:-)
Pilam rozne koktajle i herbatki, ale nie wiem czy dzialaja. Moze bardziej na psychike. Za to Karmi lubie tak po prostu i pozwalam sobie na jedno dziennie.
Gabi, nie mam jednego sposobu na usypianie. Zalezy co w danej chwili dziala na Olka. Czasem wystarczy tylko poczytanie bajki, czasem musze pobujac na rekach, wieczorem najczesciej Olus usypia mi przy cycku. Dziala tez glaskanie po glowie i grzbiecie nosa;-)
Dziewczyny, robicie "impreze" na chrzciny. My mielismy zrobic obiad w restauracji, ale zrezygnowalismy. Upieke tylko ciasto i kto bedzie mial ochote to przyjdzie.
Milego dnia:-)