Cześć!
Dopiero usiadłam...fajnie, że piszecie, oby tak dalej
malgonia my mamy takie książeczki"Obrazki dla malucha", też obrazek i podpis, są fajne,polecam, mamy też dużo z tej serii "Mały chłopiec", ale to już takie malutkie opowiadanka

Co do prezentów to na roczek kupiliśmy książeczkę szczeniaczka uczniaczka z fp a na gwiazdkę wywrotkę szczeniaczka z klockami też fp, na mikołajki książeczki lego duplo i rękawiczki kotki

Młody ma tyle zabawek po Starszym, że ja już nie wiem co wymyślać. My już jesteśmy po pierwszej imprezce urodzinkowej, druga w najbliższą niedzielę (obiad i na słodko).Mały dostał i pewnie dostanie głównie ubranka ale jakieś zabawki tez się trafiły, np klocki drewniane - bardzo fajne, jaki i prezenty praktyczne np niekapek

Pytasz czy mamy jakieś zabawkowe hity, więc jest to wiertarka playschool i skrzynka Mańka z fp (odziedziczone po starszym bracie), lubimy też szczeniaczka-uczniaczka oraz arkę noego, ale i tak największą atrakcją jest wywalanie z szafek i półek,kable, piloty, telefony itp

Też zazdroszczę wychowawczego,ale jest jak jest...
enigma to śpij dobrze i wypoczywaj ile się da

Uporaliście się ze skazą?
Mój Mały chodzi od momentu skończenia 10,5 msc, więc teraz to już biega

Mamy 10 zębów, tj wszystkie jedynki i dwójki i dwie górne czwórki

Nie jemy w nocy od września jakoś. Mój synek też je ładnie wszystko. Wczoraj np najadł się makaronu z sosem z bitek

Lubi kanapki, jajecznicę...zresztą czego to on nie lubi

Co do butów zimowych mamy primigi. Są bardzo fajne. Dostaliśmy w prezencie, sama pewnie też bym takich nie kupiła, zwłaszcza, że po Starszym miałam zimówki z Bartka w sam raz na teraz dla Małego

Rozmiar stopy 20/21, ubrań 86

Dziewczyny jak będziecie miały chwilkę napiszcie proszę jedzeniowy plan Waszych pociech (to tak w celach porównawczych);-)
A teraz też mykam spać!Dobrego wieczoru