reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grupa wsparcia wagi ciężkiej

Dziewczyny... 3 tygodnie mnie tu nie było... Nawet nie nadrabiam bo wszystko szaleje...
Ziemek za tydzień skonczy 10 miesięcy :D A tu takie cuda! :O Waga.., 102 w styczniu, dzis startuje z 87. Poprzednia ciaze zaczynalam z 95-96 wiec 8-9kg mam mniej. Meeega sie cieszymy! Takiego mixu obaw, strachu, niepewności, nadziei i radości jeszcze nie przeżywałam nigdy. Teraz doszło przerażenie :D Jak ja sobie poradzę choćby z wizytami w laboratoriach czy u lekarza... Ale jaja :D Jestem w ostrym szoku bo chcieliśmy drugie dziecko ale o Ziemka staraliśmy się ponad pół roku, więc tutaj sie zabezpieczalismy tak, ze byl tydzien przerwy na owulacje. Szansę zajścia w ciaze wg aplikacji byly niskie. A tu takie cuda! :D Teraz trzęsienie portalami zeby wszystko bylo ok z dzieckiem! Ale jaja!!! :D Zobacz załącznik 881968
Gratulacje [emoji4] może będzie dziewczynka

reklama
Z nami gadaj do woli, ale się cieszę. Boże, mam nadzieję, że wkrótce do Ciebie dołączę [emoji16][emoji16][emoji16]

U mnie na szczęście jest już @, więc PMS i związany z nim apetyt mnie nie wykańcza. I dzięki Wam mam motywację, żeby dalej o siebie dbać i schudnąć do ciąży [emoji16]
Ka a u Ciebie ile teraz na wadze? Ile już schudlas?

Dziękuję. Z jednej strony wydaje mi się, że idzie jak po grudzie a jednak jak spojrzeć bardziej globalnie to jakiś sukces jest [emoji4] my po rowerku 17km, na kolację będę kończyć leczo z obiadu[emoji16]

W niedzielę jedziemy nad morze rodzinnie, mam nadzieję, że sinice się już wyniosą z Karwi bo marzy mi się już pluskanie w morzu [emoji3]

Ka, może iść jak po grudzie, ale po pierwsze nie cierpisz z dzikiego głodu, bo nie egzystujesz na przysłowiowym liściu sałaty, a dwa, najważniejsza jest ogólna perspektywa :) ja też nie czułam gigantycznej różnicy, jak do 95 kg schudłam, ale jak pomyślałam, że schudłam że 112 kg, nawet jeśli na raty, to i tak się czułam trochę dumna [emoji16]

Życzę udanych i bezsinicowych wakacji [emoji16] my byliśmy w tym roku (i w sumie wyjątkowo 3 raz ogólnie) w Dębkach, zaraz obok [emoji7]

Ka pięknie schudłaś !!!Też tak mam, że wg mnie marnie to idzie a jak popatrzy się na całość to wtedy jest coś :)
Udanego wypoczynku :)
U mnie dziś 15km zaliczonych :) Michaś po szczepieniu jedna to pneumokoki a druga ospa, odra,rozyczka .Zaraz po powrocie do domu gorączka.....Do tego Michaś ząbkuje dziąsła z 4stron rozpulchnione jak balony. W poniedziałek mamy zrobić morfologię i mocz i mamy skierowanie do laryngologa .

Dziewczyny, ja przy Was się jeszcze chowam, ale muszę przyznać że z Wami jest mi duO łatwiej [emoji813]️[emoji813]️[emoji813]️

Agunia, mam nadzieję, że spokojna noc przed Wami [emoji8]

Colorado, do Dębek też się wybieram wycieczkowo, podobno plaża piękna [emoji4]

reklama
Ka, jak będziesz w Dębkach to polecam plażą dojść do ujścia rzeki Piaśnicy wejść tam tak jakby wgłąb w lasek jak rzeka prowadzi (z tym że pod prąd [emoji23]) - jest tam absolutnie bajeczny widok [emoji16]

Do góry