reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grupa wsparcia wagi ciężkiej

Godzina walki z 5-kilowym workiem papryki skończyła się tak [emoji23]
IMG_20180915_181103.jpg

Załączniki

• IMG_20180915_181103.jpg
    IMG_20180915_181103.jpg
    90,3 KB · Wyświetleń: 399
reklama
Co Ty, Mimi, mam normalną lodówkę z normalnym zamrażalnikiem [emoji4] z tym, że my mrożonek tych kupnych mamy zwykle jakieś max 4 opakowania. Reszta to trochę mrożonego mięsa - wolę na bieżąco kupować, mrożona papryka, trochę mrożonych pieczarek jak na promocji kupię, mrożone zioła, też mam trochę mrożonych borówek, i dokopałam się jeszcze do jednego pudełka kurek i borowików [emoji16] i lubię mieć też trochę kruchego ciasta/kruszonki zamrożonej :)

Dzisiaj jeszcze wpadłam jeszcze na zamrożenie dyni. Próbowałyście może ją mrozić? [emoji4]

My teraz paprykę w dużych ilościach na surowo używamy . Nawet Młoda bierze do szkoły ćwiartkę papryki i pomidorki koktajlowe z ogrodu. Do tego kanapka z szynką i herbatka z termosu :)
Mrożoną paprykę pokrojoną kupujemy w Makro, jest super dodać do sosu, lecza czy spagetti.

Załączniki

• IMG_20180917_130237.jpg
    IMG_20180917_130237.jpg
    61,9 KB · Wyświetleń: 275
Dziękuję że pamietalas [emoji11]
Wszystko to wiedziałam, ale tu jest świetnie to opisane.
Moja ferrytyna wynosi 15... [emoji849][emoji849][emoji849]Zobacz załącznik 898981
A sprawdzałaś ją drugi raz, podniosła się coś? Z włoskami lepiej?

Ja w październiku będę robić badania parametrów tarczycowych do endokrynologa, już się boję, chociaż czuję się dobrze (chociaż tego pewna nie jestem [emoji23]) [emoji33]

A sprawdzałaś ją drugi raz, podniosła się coś? Z włoskami lepiej?

Ja w październiku będę robić badania parametrów tarczycowych do endokrynologa, już się boję, chociaż czuję się dobrze (chociaż tego pewna nie jestem [emoji23]) [emoji33]
Nie, póki co nie sprawdzam. Jak polykalam żelazo było lepiej. Teraz popuscilam suplementacje i znów lecą...

reklama
Do góry