reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grupa wsparcia wagi ciężkiej

Ja dziś nie mam się czym pochwalić, nic koszernego dziś nie zjadłam :D i nie jestem z siebie dumna :(

Ale Mimi zrobiła mi smaka na kanapkę z jajkiem na twardo, i chyba poczynię stosowne przygotowania :D

8une3e3kboxodwaq.png

reklama
Cześć dziewczyny :) chciałam spytać czy mogę dołączyć. Co prawda nie zmagam się z bardzo dużą liczba nadprogramowych kilogramów, ale kozaczki się nie dopinają. Urodziłam córkę w październiku, co prawda wszystko z ciąży zleciało, przytyłam 5 kg, ale z przed ciąży mam nadprogramowy bagaż 13 kg, chciałabym zrzucić 10, ale silnej woli mi trochę brak. Zakupiłam płytę Chodakowskiej i dzisiaj zaczynam dietę. Mimo kp kilogramy zlatywać nie chcą :)

Cześć dziewczyny :) chciałam spytać czy mogę dołączyć. Co prawda nie zmagam się z bardzo dużą liczba nadprogramowych kilogramów, ale kozaczki się nie dopinają. Urodziłam córkę w październiku, co prawda wszystko z ciąży zleciało, przytyłam 5 kg, ale z przed ciąży mam nadprogramowy bagaż 13 kg, chciałabym zrzucić 10, ale silnej woli mi trochę brak. Zakupiłam płytę Chodakowskiej i dzisiaj zaczynam dietę. Mimo kp kilogramy zlatywać nie chcą :)
Hej Magda :) zapraszamy, w kupie - że tak brzydko powiem - raźniej [emoji16]

Podziwiam zapał do odchudzania przed świętami :) moim osobistym celem - też nie mało ambitnym w mojej ocenie - jest to, aby nie przytyć do nowego roku [emoji23][emoji23][emoji23]

8une3e3kboxodwaq.png

Cześć dziewczynki, hej Magda :)

Po weekendowych szaleństwach wróciło mi półtora kg ale myślę, że to woda i do końca tygodnia zejdzie :) też staram się podejść do sprawy tak, żeby nie przytyć w święta [emoji16]

Byłam wczoraj u dietetyka i powiem Wam, że coś z nią jest nie tak. Niby miła i sympatyczna, a wracam od niej zdołowana i ryczę cały dzień... już drugi raz ro samo. Także jestem na etapie poszukowania kogoś innego, ale pójdę już w styczniu, a na razie pilnuję niskiego IG.

A jak u Was?

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Oj, Ka, a co ten babsztyl takiego mówi?

Te 1,5 kg to na pewno nie tłuszczyk, co najwyżej woda i zawartość kiszek :)

U mnie weekend grzeszny nieco, wczoraj też, bo mój tato miał imieniny... No i ten... Staram się wybierać zawsze coś dla siebie dobrego, ale zwykle na wyjściu ciężko mi ilość kontrolować :/

Ostatnio zrobiłam porządek i wszystkie białe makarony i ryże wywiozłam rodzicom, a w szafce są już tylko pełnoziarniste rzeczy :) i teraz już nie ma mnie co kusić. Słodyczy, poza czekoladami też już nie ma :)

8une3e3kboxodwaq.png

Ka ja już zwatpilam w dietetyków. Szkoda na nich pieniędzy. Lepiej za tą kwotę kupić sobie zdrowe jedzonko.... oni nic nowego nam nie powiedzą [emoji5]

Colorado brawo za porządki [emoji4]
A jakich mąk używasz?

Właśnie wzięłam pierwszą tabletkę sioforu.

f2wl2n0a5jm4l1ng.png

Ka ja już zwatpilam w dietetyków. Szkoda na nich pieniędzy. Lepiej za tą kwotę kupić sobie zdrowe jedzonko.... oni nic nowego nam nie powiedzą [emoji5]

Colorado brawo za porządki [emoji4]
A jakich mąk używasz?

Właśnie wzięłam pierwszą tabletkę sioforu.

f2wl2n0a5jm4l1ng.png
Brawo Mimi :)

A mąki używam głównie owsianej. Robię z niej naleśniki, racuchy, ciasto do kawy nawet, moja mama kruchy spód do sernika z niej nawet zrobiła :D
Ma mega przyjemny smak :)

Przy IO najgorsza jest ziemniaczana i zwykła pszenna.

8une3e3kck8m6mea.png

reklama
Tadam! A to dziś nasz obiad :)

1513696374-1356093aa7f7842d-aaaaaa.jpeg

spaghetti razowe z oliwą z oliwek, resztkową kiełbasą, oliwkami, majerankiem, czosnkiem i papryczką peperoncini i parmezanem :)

8une3e3kck8m6mea.png

Do góry