reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gry, zabawy, zabawki ... czyli jak i czym najchetniej bawia sie nasze malenstwa.

Jako dziecko uwielbialam sie bujac w takim bujaku jak bylam u kuzynek (bo my niestety sie nie dorobilismy czegos takiego ;-) )

A Sara odkryla wczoraj nowa zabawe. Bylysmy na tym pikniku rodzinnym i siedzialysmy w miejscu gdzie byl wysypany zwir, wiec mala zajela sie na godzine wrzucaniem kamieni do wozka ;-) Mialam spokoj, ale czeka mnie pranie obicia, bo z niebieskiego zrobilo sie brazowo-szare :-p

reklama
Bedytko o takich podobnych kubeczkach pisałam kilka miesięcy temu :tak: świetna sprawa :tak:
u nas części już nie ma, bo pies się przykolegował do nich i zostały nadgryzione "zębem czasu";-)

kurcze i my takiego mamy tylko nasz po polsku nie szczeka, szkoda ze nie wiedzialam ze maja polska wersje jezykowa;-)

Super jest ten szczeniaczek z Fisher'a, ale Sarka niestety woli garnki, chochle, kasztany, lyzki itd., a takimi drogimi zabawkami to po 5 min. rzuca w kat :-p

reklama
U nas ciagle najlepsza zabawa jest wszystkim co nie jest zabawka.

Na dzialce to najlepsza zabawa jest obcinanie krzewow. Popatrzyl jak my to robimy i teraz znajduje sobie patyczek, lamie go na pol, ale nigdy do konca i trzyma konce dwoch raczkach, staje przy krzaku i robi ciach ciach. I tak moze przez caly dzien.

Kupilismy mu domek - Chatke Kubusia Puchatka. Strzal w dziesiatke. Znosi tam wszystkie liscie, kamyki, patyki. Wyglada przez okienka i wola do wszystkich ... EEEE ... zjezdza ze zjezdzalni na brzuchu buzia w dol i sie zasmiewa.
Bardzo lubi jak sie go karmi przez to okienko. No ale teraz zima idzie, to domek trzeba schowac. Zobaczymy czy w przyszlym roku bedzie takie zainteresowanie.

Z nowych zabawek to jeszcze telefon Fisher Price dostal i chyba jeszcze nie dorosl do niego, ale przystawia go do ucha i cos tam mruczy pod nosem. Poczym rzuca go w kat i leci dalej.

Macie moze juz jakies pomysly na zabawki pod choinke??
Rodzina prosi nas o liste prezentow, a ja juz nie wiem czym to dziecko zaskoczyc.

MAteusz uwielbia muzyke. Piosenki z filmow disneya ubostwia. Moze macie jakies propozycje plyt CD dla takich maluchow.

Do góry