Ellie2021
Fanka BB :)
Mi gin zawsze poleca po kuracjach globulki in.vagA po wyleczeniu infekcji brałyście potem coś profilaktycznie?
Ja chyba kupię lactovaginal…
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mi gin zawsze poleca po kuracjach globulki in.vagA po wyleczeniu infekcji brałyście potem coś profilaktycznie?
Ja chyba kupię lactovaginal…
Ja już skończyłam brać fluomizin, teraz biorę lacto, ale dolegliwości nie minęły, więc podejrzewam, że fluomizin to nie to co powinnam wziąć.Globulka zaaplikowana rano jest chyba średnim pomysłem, bo łatwo może wylecieć.
A czy lactovaginal nie działa przypadkiem na odbudowę flory bakteryjnej, coś jak probiotyk ?
Może lepiej doustnie jakiś probiotyk brać + ten fluomizin, a lacto po tym jak problemy miną.
Nadal jestem za opcją zrobienia posiewu.Ja już skończyłam brać fluomizin, teraz biorę lacto, ale dolegliwości nie minęły, więc podejrzewam, że fluomizin to nie to co powinnam wziąć.
Robiłam, ale tam nic takiego nie wyszło, a mimo to lekarz rozpoznał na wizycie, że infekcja … Tylko mój błąd, że nie dopytała, czy bakteryjna, czy grzybicza…Nadal jestem za opcją zrobienia posiewu.
No ale pewnie się dostaniesz się teraz na szybko do gin ;/
Ale taki posiew, gdzie czekałaś min 5 dni ?Robiłam, ale tam nic takiego nie wyszło, a mimo to lekarz rozpoznał na wizycie, że infekcja … Tylko mój błąd, że nie dopytała, czy bakteryjna, czy grzybicza…
Nie, jakiś inny..to o jaki Twoim zdaniem powinnam poprosić lekarza?Ale taki posiew, gdzie czekałaś min 5 dni ?
Ja w posiewie mam osobno badanie w kierunku grzybów, osobno na bakterie tlenowe i beztlenowe.
U mnie tez długo sie coś ciągneło i pani powiedziała, żeby nie dawać leku w ciemno, to zrobimy posiew.Nie, jakiś inny..to o jaki Twoim zdaniem powinnam poprosić lekarza?