• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Hallo

• Starter tematu Starter tematu Marzena80
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Martuś rozumiem o czym piszesz niedawno borykałam się jak to delikatnie powiedzieć z "dołkiem" co rano nie chciało mi się wstawać nie chciało mi się z nikim gadać w ogóle nic mi się nie chciało,aż czasem moje myśli mnie przerażały...moje małżeństwo też na tym ucierpiało,nikt nie umiał mnie wesprzeć teraz jest trochę lepiej...choć nadal brakuje mi rozmów takich szczerych z kimś kto by mnie zrozumiał ...puki co muszę sobie radzić sama ....Mam nadzieję że choć ty masz wielkie wsparcie w swoim M.
Pamiętaj jak coś pisz,pisz,pisz jestem myślami z tobą...

ach jedn awielką piaskownicę mamy!
Kasiu domyślam się, że celowo to napisałaś. ja celowo napisałam tą odpowiedź. większość pomorzanek+aga km sobie poczytają i potem na gg będą komentować, i dobrze! ale przede wszystkim dobrze, że my możemy sobie takie niby uszczypliwości popisać i się nie fochamy bo wiemy o co kaman!

reklama
szczerze powiem, ze nie wiem czy Joli odpisywalam czy nie... powiem Wam jedno - ja w tym forum szukam przede wszystkim odskoczni. ja chcę poplotkować, poopowiadać o głupotach i pierdołach. a niektóre piszą tak strasznie poważnie. i ja czasmi nie wiem co komu odpowiedzieć, co poradzić. zresztą czasmi wolałam się na poważne tematy nie wypowiadać, bo zaraz superconfi i dochtórka miły inne zdanie, a aga km im wtórowała! więc po co coś pisać. wolałam się zamknąć i o głupotach sobie pisać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry