• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Hallo

• Starter tematu Starter tematu Marzena80
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
ja widzę tylko u nas na majówkach, bo tu jestem moderatorem. w innych działach widzę, że był jakiś post - który został usunięty przez ichniejszego moderatora, bądź osobę, która go napisała - ale treści zobaczyć nie mogę. no, ajk ktoś zedytuje tak jak to robi nina i zostawi 3 kropki to moderatorzy nie widzą co tam było, chyba tylko admin może zobaczyć, ale pewności nie mam, bo wiesz, że ja początkująca i do tego średnio zainteresowana tym wszystkim.

reklama
uhum widzisz, że Monia już poszła na seriale, a potem spać idzie! Marta musi się na przyjazd teściowej przygotować, więc też jej pewnie wiele nie będzie, no a ja... ja okien nie umyłam. byłam na dość długim spacerze. Nati mnie wymęczyła. pchać wózek chciała! a ja rączki mam dość wysoko, więc jej ciężko było, ale za nic nie pozwalała sobie móc! tylko "ne, ne, ne"! ale głowa w końcu przestała boleć. a to dziś najważniejsze!

a powiedzcie mi czy Wy dzieciom dajecie cały czas soczki i herbatki takie typowe dla dzieci czy już przeszłyście na coś normalniejszego? pamiętam jak jakiś czas temu była akcja z kubusiem, więc na forum wolę nie pytać. chociaż teraz to na otwartym to normalniejsza grupa pisze niż wówczas.

reklama
hej
ja się jeszcze na przyjazd teściowej nie szykuję. w poniedzialek się będę szykować, coby się nie nasyfiło. teraz dzieci chore to i tak mi sajgon robią.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry