Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mi twardnieje tylko w tym miejscu gdzie macica, tak to reszta brzucha miękkaA ja nawet nie wiem czy mam. To cały brzuch ma twardnieć czy jakaś część tylko?
A to jest takie wrażenie w dotyku tylko? Czy jakieś nieprzyjemne odczucia inne też?No mi twardnieje cały, ale najbardziej pod pępkiem, tam gdzie jest macica.
Ja też się właśnie boje wszelkich kokonów, puduszek i misów. My mamy monitor oddechu na szczęście bo w rodzinie zdarzyła się niestety śmierć łóżeczkowa i mój mąż jako chrzestny kupił to do kolejnego dziecka tej rodziny i takim sposobem mamy już to.
Też myślałam, żeby kupić taki monitor oddechu, a później sobie zdałam sprawę, że nawet nie wiem co trzeba zrobić jak się włączy alarm?Ja mam nianie z monitorem oddechu po starszej córce i jestem bardzo z niego zadowolonajak była niemowlakiem raz mi się w nocy włączył. Nie wiem co by było gdybym go nie miała, może nic a może ....
No właśnie w rodzinie moje męża się zdarzyła taka tragedia i mój mąż ma mega schiza teraz na tym punkcie i jak tylko się dowiedział o ciąży to jechał po ten monitor do mamy żeby nikt przypadkiem go sobie nie pożyczył w międzyczasie no po rodzinie krążył.Ja mam nianie z monitorem oddechu po starszej córce i jestem bardzo z niego zadowolonajak była niemowlakiem raz mi się w nocy włączył. Nie wiem co by było gdybym go nie miała, może nic a może ....
W ogóle, to byliśmy teraz przez południe załatwiać pare spraw i taka wrocilam ledwie żywa... jeszcze nam klima w aucie nie działa i dramat jest
A to jest takie wrażenie w dotyku tylko? Czy jakieś nieprzyjemne odczucia inne też?
Ja polecam plyn Lovela :-)