Dariana
Fanka BB :)
Ja też już po wizycie. Niestety muszę wrócić do leżenia, bo niestety szyjka zrobiła się pulchna. Jak nie będzie poprawy za 2 tyg. to czeka mnie pessar [emoji20]
Oszczędzaj się i dbaj o Was :*
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja też już po wizycie. Niestety muszę wrócić do leżenia, bo niestety szyjka zrobiła się pulchna. Jak nie będzie poprawy za 2 tyg. to czeka mnie pessar [emoji20]
Kiedyś mówili że po maternie rodzą się duże dzieci. Ja z pierwszym brałam witaminu i ur się 3520, z drugim nie brałam witamin bo mdłości i odruch wymiotny do 7 miesiąca a w 8 urodziłam, ale szedł z wagą dobrze bo 5 tygodni wcześniej miał ok 2800 ale ja byłam bardzo oslabiona po ciąży. Teraz biorę co któryś dzień zobaczymy jak będzie. Moje dzieci zawsze były większe o kilka dni bo mierzyli z kości udowej a chłopcy długie nogi mieli, nie wiem jak teraz mierza, ale to chyba wypadkowa z kilku pomiarów.No ciekawe [emoji6] słyszałam że na witaminach dzieci rosną większe. Zobaczymy. Na razie to tylko ja od tych witamin rosne za duża [emoji23] [emoji23] [emoji23] niunia z polowkowych miar wychodzi mniej więcej na ten czas w którym jestem.
No ciekawe [emoji6] słyszałam że na witaminach dzieci rosną większe. Zobaczymy. Na razie to tylko ja od tych witamin rosne za duża [emoji23] [emoji23] [emoji23] niunia z polowkowych miar wychodzi mniej więcej na ten czas w którym jestem.
Kiedyś mówili że po maternie rodzą się duże dzieci. Ja z pierwszym brałam witaminu i ur się 3520, z drugim nie brałam witamin bo mdłości i odruch wymiotny do 7 miesiąca a w 8 urodziłam, ale szedł z wagą dobrze bo 5 tygodni wcześniej miał ok 2800 ale ja byłam bardzo oslabiona po ciąży. Teraz biorę co któryś dzień zobaczymy jak będzie. Moje dzieci zawsze były większe o kilka dni bo mierzyli z kości udowej a chłopcy długie nogi mieli, nie wiem jak teraz mierza, ale to chyba wypadkowa z kilku pomiarów.
Mi czasami się zdarzy, ciężko to opisać bo to nie ból tylko takie właśnie ciągnięcie. Ale zwykle trwa chwilkę i przechodzi. Chyba nawet nie mówiłam o tym lekarzowi.Hej dziewczynki ja troszkę w innym tacie czy miałyście kiedyś takie uczucie ciągnięcia i szczypania i pochwę ? Jestem w 19 tc i od wczoraj tak mam, trochę zaczęłam się martwić i nie wiem czy pojechać do Medicovera czy do szpitala żeby zbadali co byście zrobiły ?
Czasem przez sekundę czuję kłucie. Sporadycznie może 2-3 razy. Dla świetego spokoju możesz się wybrać do gina.Hej dziewczynki ja troszkę w innym tacie czy miałyście kiedyś takie uczucie ciągnięcia i szczypania i pochwę ? Jestem w 19 tc i od wczoraj tak mam, trochę zaczęłam się martwić i nie wiem czy pojechać do Medicovera czy do szpitala żeby zbadali co byście zrobiły ?
Mi czasem też jakieś kłucie ale koleżanka mi mówiła że zacznie mnie pewnie niedługo boleć krocze ja bolało.Mi czasami się zdarzy, ciężko to opisać bo to nie ból tylko takie właśnie ciągnięcie. Ale zwykle trwa chwilkę i przechodzi. Chyba nawet nie mówiłam o tym lekarzowi.
Cześć ja też miewam takie kłucie, mówiłam ginowi, ale nie zrobiło to na nim wrażenia więc tak chyba ma byćHej dziewczynki ja troszkę w innym tacie czy miałyście kiedyś takie uczucie ciągnięcia i szczypania i pochwę ? Jestem w 19 tc i od wczoraj tak mam, trochę zaczęłam się martwić i nie wiem czy pojechać do Medicovera czy do szpitala żeby zbadali co byście zrobiły ?