reqiem
Fanka BB :)
Wczoraj miałam [emoji16] wstawiałam pierwsza fotke mojej fasolinki [emoji16] ogolnie to wczoraj mialam 5t5d , pecherzyk 8.6mm, fasolinka 2.2mm.To jest nas 3 :-) o ile mnie pamięć nie myli to teraz masz właśnie wizytę.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wczoraj miałam [emoji16] wstawiałam pierwsza fotke mojej fasolinki [emoji16] ogolnie to wczoraj mialam 5t5d , pecherzyk 8.6mm, fasolinka 2.2mm.To jest nas 3 :-) o ile mnie pamięć nie myli to teraz masz właśnie wizytę.
Aha a od czego to zalezy? Myślałam, ze to obowiazkowe badanie.Nie wszystkie nas czeka [emoji6] mnie ta nikła przyjemność ominie
Obowiązkowe ale to badanie, które ma wykryć cukrzycę ciążową. Jeśli ktoś ma cukrzycę przedciazowa to samo prze się rozumie że nie szuka się już czegoś co jest od dawnaAha a od czego to zalezy? Myślałam, ze to obowiazkowe badanie.
Aaa takie butyObowiązkowe ale to badanie, które ma wykryć cukrzycę ciążową. Jeśli ktoś ma cukrzycę przedciazowa to samo prze się rozumie że nie szuka się już czegoś co jest od dawna
Przepraszam, dużo nas i się gubię. To u Ciebie na USG wyszedł tydzień starszy niż u mnie, większy pecherzyk o 3 mm i u mnie nie było zarodka.Wczoraj miałam [emoji16] wstawiałam pierwsza fotke mojej fasolinki [emoji16] ogolnie to wczoraj mialam 5t5d , pecherzyk 8.6mm, fasolinka 2.2mm.
Ale spokojnie wszystko u każdego troszke inaczej, na poczatku tez nie było widać zarodka, a nagle sie pojawił, smiała sie Pani Doktor, ze jakas wstydliwa ksiezniczka [emoji16] takze to sa faktycznie bardzo wczesne wizyty i nie zawsze USG dojrzy bejbiczka.Przepraszam, dużo nas i się gubię. To u Ciebie na USG wyszedł tydzień starszy niż u mnie, większy pecherzyk o 3 mm i u mnie nie było zarodka.
Pewnie masz rację. Już niedługo wszystkie nasze maluszki będą się ścigać i przerastac się wzajemnie na zmianę :-)Ale spokojnie wszystko u każdego troszke inaczej, na poczatku tez nie było widać zarodka, a nagle sie pojawił, smiała sie Pani Doktor, ze jakas wstydliwa ksiezniczka [emoji16] takze to sa faktycznie bardzo wczesne wizyty i nie zawsze USG dojrzy bejbiczka.
Ja to poszłam zeby wiedziec, ze jese ciaza w macicy, nawet nie liczyłam na zarodek, a tu niespodzianka. Chcialam spokojnie doczekac do oficialnej wizyty 6 czerwca i wiedziec, ze poki co jest ok.
Dokładnie [emoji173][emoji173][emoji173]Pewnie masz rację. Już niedługo wszystkie nasze maluszki będą się ścigać i przerastac się wzajemnie na zmianę :-)
Ja tak miałam tydzień temu. Zobaczyłam kapustę w sklepie i musialam.ja miec teraz mam fazę na ogórki konserwowe. Bardzo lubię kwaśne rzeczyA ja wam powiem że jestem w szoku. Zawsze myślałam że jak kobiety w ciąży mówiły że mają na coś zachcianki to że to tak po prostu coś by sobie zjadły i tyle. A ja dziś będąc w sklepie poczułam zapach kapusty kiszonej takiej z beczki. Normalnie myślałam że nie wytrzymam. Dostałam slinotoku na miejscu i nie byłam w stanie przejść obojętnie obok tego no i kupiłam i jeszcze musiałam walczyć sama ze sobą żeby nie zjeść jej na miejscu
kabaret po prostu jak to wszystko się zmienia w ciąży
![]()