reqiem
Fanka BB :)
No mam taka nadzieje, ale i tak widze ze to niesamowity stres i chyba dopoki bejbik nie bedzie lezal mi na piersi to nie da sie nie stresowac i schizowac.No przy takiej kumulacji to na pewno wszystko będzie dobrze![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
No mam taka nadzieje, ale i tak widze ze to niesamowity stres i chyba dopoki bejbik nie bedzie lezal mi na piersi to nie da sie nie stresowac i schizowac.No przy takiej kumulacji to na pewno wszystko będzie dobrze![]()
Oj mam tak samo, ciągle myślę czy aby to wszystko na pewno dzieje sie naprawde, czy za chwilę sie nie skonczy, czy nie będę musiała się żegnać z moimi marzeniami o dziecku... nawet dziś juz po wizycie schizowalam, ze mi nie powiedziala i nie wpisala w karte ciąży częstotliwości bicia serca i ze moze coś nie tak jest. I pewnie schizowalabym bardziej gdyby nie to, ze we wtorek znów ide na wizytę do tego lekarza na fundusz. Pewnie będę do niego chodzić ze względu na darmowe badania.No mam taka nadzieje, ale i tak widze ze to niesamowity stres i chyba dopoki bejbik nie bedzie lezal mi na piersi to nie da sie nie stresowac i schizowac.
Dołaczyła do nas kolejna śliczna kruszynka [emoji8] [emoji5]Zobacz załącznik 862751 moje pierworodne![]()
A ja miałam ochotę na grilla zjadłam pół kiełbaski i kawałek szaszłyka żeby przed chwilą wszystko wylądowało w toalecie[emoji15]Dziewczyny naleciało mnie na frytki..pojadlam[emoji3]miałam ochotę na pomidora z cebulą i śmietaną ale już odpuscilam cebulę na samą noc[emoji16]
To z kolei jak ja do dziewczynki i jak sobie pomyślę o chłopcu to aż mi tak dziwnie przyjać by mi było do wiadomości[emoji5]Ja nie mam żadnych przeczuc jeśli chodzi o płeć. Mam dwóch synów i zawsze marzyłam o córce ..choć z drugiej strony już ciężko mi siebie wyobraźic jako mamę dziewczynki..tak się przyzwyczaiłam że same chłopy mnie otaczają i wiem jak się nimi obsługiwać [emoji4][emoji6]
To ja mialam lepiej do 8 miesiaca lekarz twierdzil ze syn bedzie a w polowie 8 sie okazalo ze jednak dziewczynkaPrzy obu ciazach czułam że będzie syn (mam 2 córki). Przy pierwszej do tego stopnia, że mimo że na każdym USG wychodziła dziewczynka ja miałam tak wkreconego w głowę syna że po porodzie zapytałam o płeć [emoji6] stawiam na trzecią dziewczynkę choć nie ukrywam, że marzy nam się syn.
W poprzedniej ciazy tez nie chcielismy z Mezem wiedziec ale podczas usg prenatalnego lekarka sie wygadala.Podziwiam....ja bym nie wytrzymała![]()
Jestem takiego samego zdania. Tez z Mezem wiedzielismy co bedzie ale nikomu nie mowilismy. Teraz chcielibysmy miec niespodzianke przy porodzie.Nie zdziw się jeśli tak będzieTo jeszcze zależy od tego jakie geny dostaliście od rodziców.
Jeśli chodzi o rzeczy dla dziecka, na razie jakoś do mnie nie dociera że to się dzieje naprawdę i w ogóle o tym nie myślę. Na szczęście mam dużo po synku, więc nawet jak będzie dziewczynka to ubranka zamierzam wykorzystać, przynajmniej uniknę 100% różu przez jakiś czas[emoji6]
A odnośnie płci, ja miałam przeczucia od początku że to chłopiec, a mój ginekolog uważa że matki mają intuicję i zawsze przed sprawdzeniem pyta o przeczuciaNie chciałam wiedzieć do porodu, ale mąż chciał, więc uległam bo i tak bym się dowiedziała
Tym razem jeśli jednak się dowiem, to chciałabym przynajmniej nie ogłaszać tego rodzinie, żeby chociaż oni mieli niespodziankę
![]()