Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja zupełnie z drugiej strony, Wola/BemowoJaka dzielnica ? Bo ja jestem z Marek na granicy Białołęki ..miałam z synem taki termin jak ty ,wyskoczył 14-ego [emoji4]
Już wszystko dobrze?Ja zupełnie z drugiej strony, Wola/Bemowo
Inka, kciuki za wizytę
Ja miałam wczoraj usg, myślałam że nie wyrobię czekając, szczególnie że zaczęłam trochę plamić.
Nawet jak jest dobrze to stres jestPaulenka, niby dobrze, ale stresik zawsze jest.![]()
Samopoczucie było dobre, ale sie skończyło. Poszłam rozpalić w piecu i momentalnie aż poczułam jak mi ciśnienie skoczylo. Zmierzylam sobie i faktycznie jak na mnie to wysokie, do tego puls 108, az czuje jak mi serce wali.Jak tam samopoczucie dziewczęta?[emoji3]dla mnie coś nowego bo mnie brzuch czasem zakuwa po jednej i drugiej stronie.
Czym myślisz jest spowodowany ten skok pulsu?Samopoczucie było dobre, ale sie skończyło. Poszłam rozpalić w piecu i momentalnie aż poczułam jak mi ciśnienie skoczylo. Zmierzylam sobie i faktycznie jak na mnie to wysokie, do tego puls 108, az czuje jak mi serce wali.
Ja tez mam 28 lat. I om 14.04. Wlasnie czekam na wizyte i mam nadzieje, ze zobacze juz [emoji173]Oooo, super! Jaki termin?
Ja mam 28 lat, jestem z Warszawy, om 14.04. Po porodzie miałam strasznie nieregularne @, zaszłam w jakimś długim cyklu. Termin mam na 22.01![]()
Nie mam pojęcia. Aż się obawiam, czemu tak mi się podzialo. Leżę teraz i co przekrece głowę, to helikopterCzym myślisz jest spowodowany ten skok pulsu?