• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Halo halo styczen 2019

reklama
Cześć dziewczyny, długo nie zaglądałam bo syn chory znów był... ciągle jest w sumie chory... już mam dosyć...
Miałam dziś pierwszą wizytę na NFZ, dostałam skierowanie na badania, ale usg muszę robić prywatnie bo NFZ przed 10tygodniem ponoć nie przewiduje. Też tak macie?
Ale lekarz dosyć mi się podoba. Jest już wiekowy, ale myśle, że się dogadamy. Usg jutro! Aż nie mogę się doczekać. Może trojaczki?;)

Na obiad polecam chłodnik, mam na to fazę.
Obiad będzie u nas raczej kolacją, bo mamy wizytę u pediatry homeopaty. Szamańska medycyna może pomoże;)

Cześć dziewczyny, długo nie zaglądałam bo syn chory znów był... ciągle jest w sumie chory... już mam dosyć...
Miałam dziś pierwszą wizytę na NFZ, dostałam skierowanie na badania, ale usg muszę robić prywatnie bo NFZ przed 10tygodniem ponoć nie przewiduje. Też tak macie?
Ale lekarz dosyć mi się podoba. Jest już wiekowy, ale myśle, że się dogadamy. Usg jutro! Aż nie mogę się doczekać. Może trojaczki?;)

Na obiad polecam chłodnik, mam na to fazę.
Obiad będzie u nas raczej kolacją, bo mamy wizytę u pediatry homeopaty. Szamańska medycyna może pomoże;)
Zdrówka dla syna.
Co do usg to miałam 6t3d na NFZ robione od razu na pierwszej wizycie by potwierdzić ciążę.

ja na nfz dostałam skierowanie na usg od razu na sprawdzenie który tydzień, chyba że ciąża się zgadza z terminem om i wszystko jest w porządku to dopiero usg prenatalne ,wszystko jednak zależy od gina

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry