• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Halo halo styczen 2019

reklama
Dziewczyny pokluwa was tak czasem podbrzusze z jednej i drugiej strony?
Ja właśnie cały dzień się stresuję bo prawie cały dzień mnie dziwnie pobolewa w pewnym momencie miałam chwilę zwątpienia czy nie jechać do szpitala.
Byłam dzisiaj w szkole zawieźć L4 ,trochę tam posiedzialam musiałam powystawiać resztę ocen kilka analiz potem na chwilę do gabinetu i jeszcze zachcialo mi się pierogów no i zrobiłam je - może się przeciązyłam
Sama już nie wiem jeszcze chyba od klimy w aucie coś w plecy mi weszło że jak oddech biorę to kłucie w plecach czuję. [emoji33][emoji855]

Mam 29 lat, jestem już prawie 8 lat po ślubie i przez ten cały czas staraliśmy się z mężem o dzidzie. Nie wychodziło nam niestety... Okazało się że to wina mojego PCOS i słabego nasienia męża. Podeszlismy do in vitro i dzięki Bogu udało się za 1szym razem.
Gratuluję :) to musi być mega radość po takim czasie :)

Dziewczyny jak to jest z tymi kroplami na mdłości? Imbifem czy jak im tam. Jak to działa? Pije krople i nagle mi mdłości przechodzą i juz nie mam obrzydzenia na myśl o jedzeniu i moge jeść normalnie wszystko?

Mam 29 lat, jestem już prawie 8 lat po ślubie i przez ten cały czas staraliśmy się z mężem o dzidzie. Nie wychodziło nam niestety... Okazało się że to wina mojego PCOS i słabego nasienia męża. Podeszlismy do in vitro i dzięki Bogu udało się za 1szym razem.
Tym bardziej Gratuluję [emoji4][emoji4] Bardzo podziwiam osoby,które walczą do samego końca

Gratuluję :) to musi być mega radość po takim czasie :)

Dziewczyny jak to jest z tymi kroplami na mdłości? Imbifem czy jak im tam. Jak to działa? Pije krople i nagle mi mdłości przechodzą i juz nie mam obrzydzenia na myśl o jedzeniu i moge jeść normalnie wszystko?
Myślę że to tak nie działa hehe ale sama chętnie się dowiem .

Ja od paru dni walczę z okropna sennością, czuję że nie nadaje się do niczego ..wracam z pracy ,padam i zasypiam ,budzę się na wieczór ,coś chwilę podziałam i znów spać ..

reklama
Ja od paru dni walczę z okropna sennością, czuję że nie nadaje się do niczego ..wracam z pracy ,padam i zasypiam ,budzę się na wieczór ,coś chwilę podziałam i znów spać ..
Ja mam takie ataki jak cos zjem to mnie ścina z nóg, oczy lecą, ale to chwilowe tak z 5min i przechodzi [emoji23]
A dzisiaj skusiłam się na to "piwo" radler zupełne 0.0% jakieś pomarańczowo coś tam i teraz siedze i mnie mdli jak cholera.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry