Gosia892
Fanka BB :)
Radość jest mega mega wielka[emoji7] szczerze mówiąc, to do końca nie potrafię jeszcze w to uwierzyć i boję się, że ktoś mnie obudzi z tego pięknego snu...Myślę że to tak nie działa hehe ale sama chętnie się dowiem .
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Radość jest mega mega wielka[emoji7] szczerze mówiąc, to do końca nie potrafię jeszcze w to uwierzyć i boję się, że ktoś mnie obudzi z tego pięknego snu...Myślę że to tak nie działa hehe ale sama chętnie się dowiem .
Potwierdzam! W 1 ciąży imbir ratował mi życie. Później dostałam od gina tabletki właśnie z imbiremA co do mdłości, to podobno imbir pokrojony w plasterki i zalany wrzątkiem potrafi zdziałać cuda [emoji6]
O hej, opowiedz cos o sobie [emoji4][emoji4] kiedy macie nowe dziewczyny terminy wizyt to wpisze Was w kalendarzWitajcie dziewczynyRówniez zostane styczniową mamą
termin na 18.01.2019![]()
Uczę w szkole policealnej w studium kosmetycznym - przedmiotów zawodowych. Oprócz tego mam swój gabinet. Nie ukrywam, że jak nie miałam L4 ,to mi było ciężko w tygodniu gabinet, a kazdy weekend sobota i niedziela w szkole po 10-12 godz masakra[emoji33]Witam nowe Stycznióweczki
Pewnie na każdego inaczej jak to ze wszystkim jest. Ja mam same mdłości bez wymiotów i wstrętu do jedzenia. Wręcz zajadam mdłości. Krople biorę jak jest gorzej trzy razy dziennie po 25 kropel rozpuszczam w trochę wody i pije. Mi mdłości po jakimś czasie ustają albo całkiem albo na tyle że mogę funkcjonować normalnie. Ale zanim zdecydowałam się na zakup to przekopałam internet i czytałam opinie dziewczyn które nawet przestały wymiotować dzięki nim. Ja osobiście polecam. A jak j Ciebie będą działać to nie będzie wiadomo dopóki nie spróbujesz
Też jak za dużo zrobię w ciągu dnia to mnie trochę boli i ciągnie więc tak chyba już jestczego uczysz w szkole?