Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
sliczne mieszkanko no to wyglądamy prawie identycznie a który ty masz tydzienMój bibek [emoji4]Zobacz załącznik 864471
Ojej moze to tym aplikowaniem tej luteiny? Ile razy dziennie tam "grzebiesz"? Nie martw sie, delikatne plamienia nie sa az tak grozne, ale koniecznie skonsultuj z lekarzem [emoji8]Kurde. Znowu mam jakieś plamienia. Nie widzę na bieliźnie, ale jak zakładam sobie luteine to na aplikatorze widzę taką beżową wydzielinę. [emoji853][emoji853][emoji853]
Już myślałam, że wszystko będzie dobrze, bo odkąd biorę leki to tamte plamienia początkowe ustały, a tu znowu... [emoji33][emoji29]
2 razy dziennieOjej moze to tym aplikowaniem tej luteiny? Ile razy dziennie tam "grzebiesz"? Nie martw sie, delikatne plamienia nie sa az tak grozne, ale koniecznie skonsultuj z lekarzem [emoji8]
Muszę tak zrobić i zobaczę jak będzie.Hm, może nie rób tego aplikatorem, w mojej na ulotce jest napisane, żeby w ciąży nie używać aplikatora, tylko paluchembo wszystko jest bardzo ukrwione i łatwo cos podrażnić. Ja tak robię i nie mam plamień
Sent from my SM-G903F using Forum BabyBoom mobile app