reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Halo halo styczen 2019

Byłam.. Serduszko bije, wszystko jest ok, ufff. Dobrze, ze sie udało tak szybko. Wg usg 6t5d, wg ostatniej miesiaczki 7t3d, ale mowi ze to nornalne i sie nie martwić. Ma prawie 8mm bobas. I dostałam skierowanie na darmowe badania prenatalne. 7 lipca mam.
Mój ma 9mm, a tygodniowo prawie identycznie jak ty :) nie ma co się zamartwiać, trzeba myśleć pozytywnie :)

Ja nie mam wit D, mam tylko te standardowe badania do zrobienia

Ostatnia edycja:
reklama
Mój bibek [emoji4]
IMAG4597.jpg

Załączniki

• IMAG4597.jpg
    IMAG4597.jpg
    30,8 KB · Wyświetleń: 550
No szok, a jak mam jeszcze wzdecia to tego to juz w ogole [emoji23]
Lekarz dzisias dał zielone światło na dwie kawki dziennie, farbowanie włosów, basen i kapiele w wannie. Juz pamieta o co kobiety pytaja bo wyrecytował jak wierszyk wlasnie to o co chciałam zapytac [emoji23]
Aha. No i na wspolzycie, a ze maz byl obok to pewnie dzisiaj koniec jego trzytygodniowego celibatu dzisiaj bedzie [emoji23]

Byłam.. Serduszko bije, wszystko jest ok, ufff. Dobrze, ze sie udało tak szybko. Wg usg 6t5d, wg ostatniej miesiaczki 7t3d, ale mowi ze to nornalne i sie nie martwić. Ma prawie 8mm bobas. I dostałam skierowanie na darmowe badania prenatalne. 7 lipca mam.
Super że w końcu jednak się dostałaś i zobaczyłaś dzidzię
Mogę sobie tylko wyobrażać, co przechodziłaś. Nie ma nic gorszego jak człowiek sobie coś zaplanuje nastawi się a tu zong
[emoji846]

reklama
Dawaj dawaj [emoji4]
O matko niby nic nie przytyłam, ale brzuszek to chyba największy z was. Zawsze mogłam się szczycić płaskimi, z Mają do 6miesiąca nie było nic po mnie widać jednak kolejne ciąże rzeczywiście szybciej się uwydatniają
eikt90bvetv89b7w.png

zpbnio4prx39vmvg.png
IMG_20180606_152250.jpg

Załączniki

• IMG_20180606_152250.jpg
    IMG_20180606_152250.jpg
    31,4 KB · Wyświetleń: 467
Do góry