paulenka91
Fanka BB :)
Już niezły brzuszek a gdzie do końca jeszcze[emoji3]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Już niezły brzuszek a gdzie do końca jeszcze[emoji3]
no wlasnie daleko jeszcze chyba będę taczki potrzebowala ha haJuż niezły brzuszek a gdzie do końca jeszcze[emoji3]
Ja wam potem swój wyśle ale jakoś tak czuję się mało ciążowo dziś. Apetyt mam większyno wlasnie daleko jeszcze chyba będę taczki potrzebowala ha ha![]()
ja to caly czas bym cos jadla jak wychodzę z domu musze iec jakas przekaske bo mnie ssa w zoladkuJa wam potem swój wyśle ale jakoś tak czuję się mało ciążowo dziś. Apetyt mam większy
Haha wyglądam identycznie już ze dwa tygodnie właśnie

Ja też mam brzuszek ale przed ciążą też go miałam pewnie przez tego wielkiego mięśniaka . Waga narazie nie drgneła. Mdłości też nie występują, bardziej wzdęcia . W tych kwestiach nie ma reguły.Haha wyglądam identycznie już ze dwa tygodnie właśnie![]()
Byłam.. Serduszko bije, wszystko jest ok, ufff. Dobrze, ze sie udało tak szybko. Wg usg 6t5d, wg ostatniej miesiaczki 7t3d, ale mowi ze to nornalne i sie nie martwić. Ma prawie 8mm bobas. I dostałam skierowanie na darmowe badania prenatalne. 7 lipca mam.