Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Od rana jestem w szpitalu, pęcherzyk okazał się być pusty, będą mnie czyścić, ale póki co to robią jeszcze badania i USG. Kolejna możliwa próba za 3 cykle. A Wam dziewczyny życzę powodzenia :-)To trzymam kciuki i daj koniecznie znać co powie.
Ojej szkoda. Życzę aby następnym razem było już wszystko ok [emoji8] trzymaj się [emoji8]Od rana jestem w szpitalu, pęcherzyk okazał się być pusty, będą mnie czyścić, ale póki co to robią jeszcze badania i USG. Kolejna możliwa próba za 3 cykle. A Wam dziewczyny życzę powodzenia :-)
Bardzo mi przykroOd rana jestem w szpitalu, pęcherzyk okazał się być pusty, będą mnie czyścić, ale póki co to robią jeszcze badania i USG. Kolejna możliwa próba za 3 cykle. A Wam dziewczyny życzę powodzenia :-)
Od rana jestem w szpitalu, pęcherzyk okazał się być pusty, będą mnie czyścić, ale póki co to robią jeszcze badania i USG. Kolejna możliwa próba za 3 cykle. A Wam dziewczyny życzę powodzenia :-)
Gratuluje [emoji173]Jestem juz w domu. Szcześliwa jak nigdy w życiu. Miałam racje, że ten ostatni lekarz zrobił na szybko to usg i się nie zgadzało. Dobrze, ze juz mam swojego. A więc miałam usg przez BRZUCH już! I nasze maleństwo ma 2cm! Serduszko 170/min. Termin zgadza sie idealnie z OM czyli mamy dzisiaj 8t3d [emoji7] Termin 22 stycznia. Kolejna wizyta 3 lipca. Wszystko jest ok, ale z racji, ze 5 lat starań to dał mi duphaston. Mówi lepiej dmuchać na zimne. Ale doustne na szczescie. I do kolejnej wizyty mamy nie współżyć na wszelki wypadek. Zobacz załącznik 866497
Super [emoji7] gratulacje [emoji7] ja mam wizytę w piątek, moja druga. Na ostatniej zarodek był mały bo tylko 2mmJestem juz w domu. Szcześliwa jak nigdy w życiu. Miałam racje, że ten ostatni lekarz zrobił na szybko to usg i się nie zgadzało. Dobrze, ze juz mam swojego. A więc miałam usg przez BRZUCH już! I nasze maleństwo ma 2cm! Serduszko 170/min. Termin zgadza sie idealnie z OM czyli mamy dzisiaj 8t3d [emoji7] Termin 22 stycznia. Kolejna wizyta 3 lipca. Wszystko jest ok, ale z racji, ze 5 lat starań to dał mi duphaston. Mówi lepiej dmuchać na zimne. Ale doustne na szczescie. I do kolejnej wizyty mamy nie współżyć na wszelki wypadek. Zobacz załącznik 866497
Od rana jestem w szpitalu, pęcherzyk okazał się być pusty, będą mnie czyścić, ale póki co to robią jeszcze badania i USG. Kolejna możliwa próba za 3 cykle. A Wam dziewczyny życzę powodzenia :-)